sym_yc Sevval_66 yok söylemedi çünkü ilaçlar zaten kilo yapıyor ben yediğim için bu kadar kilo almadım hep bu ilaçlardan aldım hiç kilom hakkında bir şey söylemedi yani
Kelebekkkk34 Ftma4 buse76 kızlar kiloyla tüp bebeğin bi alakası var mı ki zayıflarda şans daha mı yüksekmiş
Sevval_66 sym_yc ben de alt göbeğim genişledi iyice ben kilo yaptığını bilmiyordum ödem falan sanıyordum ama hiç de ödem değil
sym_yc Sevval_66 hiç dert etmeyin gerçekten benim kadar kilo takıntılı biri az bulunur ama napayım üç ay boyunca diyet pilates yürüyüşler yaptım ama ilaçları kullandıkça o kilo verilmiyor ama yürüyüşler ve pilates sayesinde rahmim güzel hazırlandı transfere kiloyu önemsemeyin
dozkaraca 163 boy, 100 kg ile transfer oldum. Kilo ver dedi 7-8 kilo verip gittim, göbeğim incelmişti biraz daha. Önemli olan göbek çevresinin incelmesi
Havin49_ buse76 benim sadece göbek var 😀 yoksa koşarım falan zayıf kimse göstermiyorsun diyor ama karnım çok olıyor allahtan Buaralr biraz zayıfladım 75 olsam iyi 😀😀
buse76 Havin49_ normal canım doğum yapmışsın sen bakalım benim ilk doğum olacak inşallah göbeğim kalmaz