Damlalala Kızlar tarihimizi aldık bu gün var mı bizimle aynı tarihte doğum yapacak olan içim daha da bi farklı oldu tarih netleşince 🙈 hazırlıklar da bitti son 26 gün bir an evvel bitsin kavuşalım çocuklarımıza 🤲🏻🐣
gunelozturkq Damlalala kaç haftalık gebesiniz şuan bende o tarihi istiyorum ama bakalım daha gün vermedi bende 35+1 haftalık gebeyim
ayysees Damlalala benimde tahmini doğum 25 ine 🥹 Allah kolaylıkla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
mnt61 Damlalala merhaba bende 26sına gün aldım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🫠
ilaaydakaplan sunbloom123 erken olmasındaki sebep ne acaba benimde tahmini 22 şubat ama doktorum erken alacağını söyledi😞
Ulkumom mnt61 siz kaç haftalıksınız ? O gün alabilmek için kaç haftaıkmolmak gerekiyor şuanda onu merak ettm
mnt61 Ulkumom 34+6yım şuan o gün 38+4 olacağım. Biz doktorumla o güne tamamdır dedik ama 37 gibi gittiğimde ameliyahaneye yazdırırız dedi
suragungor Damlalala 04.02.2026 bizde gun aldik ama benim icimde hem kavusma sevinci hem de karnimdan gidecegi icin degisik bir huzun var 🥹