emelllllktlu melismersin bende burada durayım 🙋🏻♀️ Bende temmuz annesi olacağım İnşaAllah 12 den sonra 15+6 😍
cicek123s BİMe gelen zıbınlardan alın çık kaliteli ve uygun . Esnek olduğu için aylarca kullanabiliyorsun. Birçok marka denedim ama bim dekilerden daha çok memnun kaldım 😁
melismersin cicek123s mantıklı zaten derler ki çocuğun giydiği haram yediği sevaptır diye. Bir giydiğini kaç kere giyecek ki. Kumaşı güzel olsun yeter.
Mira_ll13 melismersin ayy bende geçen bi ayva yedim tuzlayıp limonlayıp ama tatlı da yiyorum tabi farketmiyor hiç amin canım benim 🌸
melismersin Mira_ll13 talıyı korkudan çok yiyemiyorum. Gebelik şekerinden çok korkuyorum. Canım çok tatlı istediğin bitter atıyorum ağzıma yada yaban Mersini kurusu yiyorum. Kesiyor baya.
melismersin cicek123s öyle oluyor gerçekten. Bende 2 gün önce tamamen hissettim kızımı. Pamuk gibi yaptı beni. 2 gündür kıpır kıpırdı. Bugün biraz iş yerinde sabahtan gerginlik yaşadım. Hiç kıpırdamadı. Sakinleştirdim kendimi. Birazda şımarttım çikolata falan yedim uzandım. Bir sağa gidiyor şimdi bir sola. Dedim bu histen mahrum bırakmıcam bir daha kendimi 🥹
cicek123s melismersin Hiç kimse ve hiç birşey sizden bebişinizden önemli değil olumsuzluklardan uzak durun .sizi etkilemesine izin vermeyin 💕
elifin_ melismersin yaa maşallah hissetmeye başladınız mı,nasıl bir his, nasıl anladınız bebeğiniz olduğunu
cicek123s melismersin pamuklu esnek kumaş tüm ayları alıp kullandım bu bebişimde de aynısını yapacağım 😁
melismersin cicek123s ya yanı çıtçıtlı veya kuruvazemi diyorlar. Onlara bakıyorum hep bende. Bebişin kafası rahat geçsin rahat gitsin diye
melismersin elifin_ 15 haftanın içindeyken bir kere gece hissetmiştim. Ama gaz mı değilmi emin değildimde. Bu sefer baya içimde yüzüyordu yani. İlk bir anlayamadımda sonra 15 20 dakikada bir 3 4 dakika balık gibi yüzüyor gıdıklıyor. Gece 3 e kadar hareket etti ama galiba ben kahve içerek tetikledim biraz 🫣
cicek123s melismersin Yakası çok rahat geçiyor. Normal yakalısı bile esnek olduğu için sıkıntı olmuyor. Kollu yarım kollu sıfır kol ve askılı var ne istersen 😁
melismersin cicek123s geçen e bebekte falan indirim olduğunda kendimi kaybettim 🫣 zıbınlardan aldım bol bol. 6 9 12 ay 🫣 almıcaktım normalde 6. Aya kadar dayanamadım
sutluemzik melismersin Zıbınları genelde LCW Hm alıyorum, Müslin battaniye ty da zeypba zeytex markaları var oralardan bakabilirsiniz, severek kullandım oğlumda gayet kaliteliler tekrar alışveriş yaparken ordan tercih edeceğim.
melismersin sutluemzik aa evet favorilemiştim o örtüleri ama emin olamamıştım. İyi oldu bu bilgi benim için teşekkür ederim 🫶🏻 kullanan biri olunca daha rahat oluyor insanın içi.
sadecemavi melismersin işte mamayı kaşık biberon var ona koyup içiriyorsunuz bebek normal biberona alışmıyo böylece ve sizi emmeyi reddetmiyo diğer türlü biberon kolayına gidiyo sizi emmek istemiyo kaşık biberonu araştırın pahalı bişey değil alın dursun yanınızda
melismersin sadecemavi eğer böyle bir faydası varsa alıp koyarım tabikide. Yani kullanılmayacak olsa bile dursun sonuçta. Ne olacağı belli mi olur 🥹