Kelebekkkk34 Aysgl97 büyümüş çatlamış olabilir. Bu ayda olmazsa bence doktorla takip et yumurta boyutunu canım
Aysgl97 Kelebekkkk34 çalıştığım için çok gitme fırsatım olmuyor canım bir kaç ay daha deneyeyim gideceğim zaten
Deletedmom_878 Aysgl97 He böyle koyu gördükten 14 gün sonra regl oluyorsun öyle mi o zaman o koyulukta yumurtluyorsun Bende mi öyle bakalım bu ay deniyim
semir99 Benim ilk ay pik olmadı ama sonraki aylar kilo verdikten sonra pik oldu, defalarca pik gördüm, değerlendirdim hiç kaçırmadım ama hamilelik olmadı maalesef. Nedenini bilmiyorum.
myangelson 2prensesannesiiii genelde öyle çıkıyor evet bizlerde lh hormonu biraz yüksek olduğundan ovulasyonlar koyu çıkıyor ama adetlerin düzenliyse takip etmesi kolay olur
Deletedmom_878 myangelson benim adetim düzenli ama ben pik göremedim canım ya koyuydu testler pcos tanısı almadım bu arada
2prensesannesiiii myangelson hayır düzenli değil dr hormon ilacı verdi ama kullanıyorum işe yararsa düzene sokar galiba yani lh hormonunuda
myangelson Deletedmom_878 belki testlerin pik yapacağı büyüklükte olmuyordur ama yine de catliyordur o yüzden iyice koyu olmuyordur. Burada biri öyle olmuştu çok koyu degildi ama yine de değerlendirdiler ne olur ne olmaz diye hamile kalmıştı. Yani biraz koyulaşma olduysa değerlendirin riske atmayın
2prensesannesiiii myangelson inşallah 🙏🏻 yarın duphaston başlayacağım adet olup bitince ovülasyon takibiyle gebelik deneyeceğim 🙏🏻
kelebek_98 Kızlar benim de adetlerim çok düzensiz doktora gittim adetliyken de ultrasonla baktı hormonlarıma baktı 3. Gün Pcos yok dedi kilo vermen lazım dedi ben de bu ay ilk defa yumurtlama takibi yaptım sizce olmuş mu olmamış mı yumurtlamam https://photos.app.goo.gl/XJJaZZKv8atKwHaW6
myangelson kelebek_98 normalde 20 sinde yapılan tam pik değil ama belli olmaz onu pik kabul edebiliriz. Test yapmaya devam edin yine de. 20sini değerlendirdiniz mi?