melismersin 2prensesannesiiii eşimin büyük dedesi zamanında mersinden gelin almış. Soy ismini mersin yapmış sonra. Normalde manisalılar 😂 hanımcılık kazanmış biraz. Ay hadi inşallah mutlu bir haber alırsın. Uykunu yemeni içmeni düzenli tur mutlaka. Hayat kalitende baya artıyor zaten. Bizde de eşim içmiyordu ben içiyordum sigarayı 🫣 vitaminlerini düzenli kullan birde. Ben birde kefir ceviz yumurta ıspanak brokoli falan tüketmiştim bol bol.
2prensesannesiiii melismersin anladım güzel bi hikaye keşke hanımcılık her zaman kazansa 🥰🙏🏻 ben kahvaltımı yapıyorum düzenli vitaminleri de alıyorum keçi boynuzu pekmezi andız pekmezi aldık yemekten önce ya da sonra bi kaşık alıyoruz şuan ben bitki çayları tüketiyorum yeşil çay papatya çayı kayısı çatı bunları içiyorum abur cuburu kestim kaju seviyorum ben de onu seve seve yiyorum rahim incir severmiş kuru incir aldırdım bu şekildeyim ben de şu sıralar 😊🥰🙏🏻
anstzist Bende pcosluyum, bugün 21. Günü adetimin ama silik hala. Geç yumurtlama olıyor bende, hala takip ediyorum. Tahminimce 3-4 gün içinde pik yapar.
Kelebekkkk34 2prensesannesiiii ovulasyon testleri lh hormonunu ölçer pcoslularda da lh hormonu yüksek olduğu için hep pike yakın çıkar. Ben bikaç ay denedim psikolojim bozuldu bıraktım mecburen. Hiç pik göremedim hep pike yakındı
2prensesannesiiii Kelebekkkk34 ben şuan hormon ilacı da kullanıyorum agnucaston dr gebe kalmanı kolaylaştıracak dedi de acaba değerleri normale döndürür mü doğru sonuç alır mıyım her sabah yemekten sonra içiyorum 🙏🏻
Aysgl97 Kelebekkkk34 bende de sürekli pike yakın olmuyor.Test koyulaşıyor ama tam pik olmadan silikleşmeye başlıyor.
melismersin 2prensesannesiiii umarım güzel haberlerini alırız yakın zamanda 🫶🏻🫶🏻 stres yapma sakın. Ben ilk denemede o kadar stres yapmıştım ki 5.5 cm kistim oldu.yumurtlayamışım damara yapışmış. Sonra patladı. Güzel kızıma hamile kalmışım meğersem korumuş beni patladığında doktorlar bile şaşırdı tertemizsin diye. Allahın lütfu inanmadılar pcoslu olduğuma acildeki doktorlar. Betada çıkmamıştı birde daha. Ama yinede içimde hissetmiştim serum bile taktırmamıştım 🥹 6 gün sonra pozitif çıktım.
Kelebekkkk34 2prensesannesiiii o ilacı hiç duymadım canım ama prolaktinde falan faydası varmış sanırım doktorun verdiyse tabi düzene sokar inşallah. Hormon testi yaptın mı lh amh prolaktin falan bakıldı mı
Kelebekkkk34 Aysgl97 hep mi böyle oluyo yoksa bu ay mı böyle oldu? Adetine kaç gün var canım? Hep böyleyse yumurtan tam büyüyemiyo olabilir ama alttan ikinci pik gibi duruyo bol bol havuç ye çatlasın
2prensesannesiiii Kelebekkkk34 evet düzensiz çıktı hormonlar duphaston ve agnucaston verdi biri söktürcü niyetine biri de hormon düzenleyici
Aysgl97 [silindi] ama adetlerim düzenli hiç gecikme olmuyor o pike yakın olandan 14 gün sonra tam adet oluyor her zaman
Aysgl97 Kelebekkkk34 evet canım 3 4 aydır böyle şimdi testler silikleşti ama en koyu o test kadar oldu
Deletedmom_878 Aysgl97 canım bizde en koyuyu pik sayacaz o zaman birisi de her zaman aynı koyulukta olmayabiliyor demişti demekki bizde de pik aşırı koyu olmayacak.bakalıö bu en koyudan 14 gün sonra regl olacaz mı
Kelebekkkk34 Aysgl97 büyümüş çatlamış olabilir. Bu ayda olmazsa bence doktorla takip et yumurta boyutunu canım
tatlibebegim_ 2prensesannesiiii yapmadım yazmışım yaptım yazıcaktım😂evet ya insan umutlanıyor bugün olur yarın olue diye diye koca 60 günü devirmiştim