bebegimle_ben busemomy1 ay az kalmis 8 subata bu hafta sonu test yapsan cikar dpo 9 da silik sonra dahada belirgin olur diger gunler
busemomy1 bebegimle_ben valla bu ay ovulasyon falan yapmadım beni daha çok strese sokuyor diye o yüzden dpo bilmiyorum ama adetim düzenli olur genelde. Dün bebetime yaptım negatifti . Hayırlısı inşallah
melike__41 busemomy1 valla ben adet ten 7 gün önce öğrendim 7 değer ile ondan sonra yükselmeler gayet iyi bi şekilde oldu
busemomy1 melike__41 şimdi biraz açık renk kanama gelmiş daha 3-4 gün var ama umarım yerleşmedir kanama artmaz dua edin 🙈❤️ Allahım size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah ❤️
melike__41 busemomy1 inşallah teşekkür ederim açık renk kanama varsa inşallah devam etmezse 2 gün sonra sabah test yapın çıkar
bebegimle_ben gogebakk erken canim benim arkadasim dpo 7 8 gibi belirti yasadi insallah guzel haberler gelir
melike__41 aysima56 çünkü negatif görürsün ben Dpo 9 da aşırı silik gördüm oda değer 7 idi doktor daha çok çok yeni tutunmuş dedi
nil777 aysima56 dpo 6 da daha yeni yerleşme olayı başlıyor şimdi yapmayın bence minimum dpo 9 u bekleyin