Deletedmom_878 melike__41 he aşkım saldım artık buraya da az girince stresim azaldı düzeldim şükür uyuyamıyordum bile düşünmekten
melike__41 Deletedmom_878 bu kadar çok kafaya takma be canım çok şükür bak Rabbim bi evlat nasip etmiş sana bak benim hiç yok tu ben 3 senedir deniyordum da olmadı 3 kere düşük yaptım benim yerimde olsan delirirdin demekki daha 3.4 aydır deniyorsun Rabbim elbet en doğru zamanda nasip edicek
nil777 bebegimle_ben sürekli şeffaf akıntı mı gelecek yani iste dpo 3 de uzayan akıntı oldu birden çok az sonra geçti islakliklsr devam ediyordu sanki bugün öyle yok gibi bilmiyorum ya takip yapmayı bıraktım
bebegimle_ben nil777 akinti arada gelir gider gogus hasas olur sizlar kasik ta belde agri olur insqllah teste guzel haber alirsin canim
busemomy1 Kızlar benim gibi adet olacakmış gibi ağrı yaşayanlar var mı . Normalde adet olduktan sonra ağrım olur bu ay 3-4 gün önce ağrısı gece uykudan uyandırdı sonra rahatlamıştım şimdi tekrar orta derecede ağrım var. Bata 4 gün var
bebegimle_ben busemomy1 canim bence hamilelik belirtisi bu adet olsan gidip gelmez adet ne zaman gectimi dpo 3 teysen insallah guzel haberler alirsin canim
melike__41 busemomy1 valla ben adet ten 7 gün önce öğrendim 7 değer ile ondan sonra yükselmeler gayet iyi bi şekilde oldu
bebegimle_ben busemomy1 ay az kalmis 8 subata bu hafta sonu test yapsan cikar dpo 9 da silik sonra dahada belirgin olur diger gunler