Mamiii20 denizers İnşallah canım sen tekrar kan ver olmazsa benim ikişer gün arayla 3 kez kan tahlili yaptık
Sulee123 denizers 11 haftalık hiç korunma eğer kürtaj ile almadılarsa kendiliğinden düştü ise bak hemen oluyor ben hep öyle rastladım çevremde de kürtaj oldu isen korun
denizers Sulee123 canım kimyasal gebelik için mi dedin,daha adetle atamadım başlamadı adetim ,kürtaj 4 ay önce oldum iki ay korundum şubatta denedik tutmuş ama işte kimyasal oldum şimdi de ,hep kalp durması yaşadım bu da böyle oldu hayırlısını versin rabbim gerçekten çok üzücü artik
Sulee123 denizers adet olduğumda benim vücudum attı ilk iki gün onu parça parça şeklinde o zaman değerim 0 a indi ama benim 300 dü değer adet olunca direkt indi
Sulee123 Sulee123 adetimden 7 8 gün sonra oldu kanama ama söylediğim gibi Benin değer 700 du sonraki gün 666 olmuş öyle öyle düştü kendisi
denizers Sulee123 canım daha adet olamadım ben,dün adet günümdü, ben gebeliği 4 gün kala öğrendim iki gün kala da değerim 28 di dün de 13 olmuş, inşallah adetle atarım ben de bekliyorum bakalim
Kezya denizers yaa çok üzüldüm😔 Rabbim inşallah en kısa zamanda seni doğacak bir yavruyla karşılaştırsın inşallah. Bu değerlere bakmak kimyasal gebelik olayı nasıl oluyor pek bilgim yok aslında sorarark seni de üzmek istemem. Çok geçmiş olsun canım😔
denizers Kezya canım kimyasal ilk defa yaşadım testte ve kanda değerin yükseliyor ama sonra düşmeye başlıyormuş sonra da adetle atıyorsun, test yapmasam farkında bile olmayacaktım hamile olduğumun
Dezehs denizers bende iki dusuk yasadim cnm dusuklerin%90 ni sagliksiz gebelikmis hayirlisi neyse o olsjn en kisa zamanda saglikli gebelikler nasib olur insallah
Zeyno16 Geçmiş olsun canım. Rabbim İnşaAllah sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Bende ilk evlndğmde boş gebelk yaşadım düşük oldu ve kürtj olmak zorunda kaldım. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım oda kimyasal oldu 1hafta kanamm oldu adetim hemn düzene girdi bi 3 ay dha bekldm şuan yine hamilym. 6 haftalık kadar 4 buçk haftlkkn keseyi gördk ama haftya nasipse kalp atışı için gidicm. Rabbim ummadğmz anda güzel mutluluklar nasip etsin üzlme sakın.
denizers Zeyno16 kimyasaldan sonra hemen hamile kalanları okudum ,gerçketen de daha mi kolay oluyo acaba ,çok ilginç
Zeyno16 denizers kimisi diğer adet gününe kadar kalıyo. Ama ben farkettim benm 3 ayda toplyo rahmim herhlde gebelklerim arası 3 ay. Aslnda nasip rabbm nezmn isterse ozmn veriyo bizim elimizde olan birşey değil
Nevo denizers çok geçmiş olsun üzüldüm canım riskli gebelikleri inceleyen perinatolog ile görüşsen tekrar yaşamaman için sağlıklı gebelik için bi araştır derim hayırlısıyla rabbim gönlüne göre versin 🙏
denizers Nevo pıhtılaşma varmış canım ama trek gen herkeste olur dedi doktor ,kan sulandırıcı almak lazimmis ,nasip değilmiş belki dr rahim hazır değil daha 4 ay oldu kürtaj olalı cunku
denizers Kezya 8 haftalıkken iki kere kalp durdu canım, başka binsorunum olmuyor kanama vs ,sadece konrotllerde kalıbı duruyor öğreniyorum, şimdi de böyle oldum, hiç de belirtim yoktu tesadüf öğrendim, demekki adet sanacaktım