denizers Tugceecikk ne ilacı canım, bi de ben ne zaman adet olucam acaba dün adet günümdü bugün de gelen giden yok dün değerim 13 dü
Tugceecikk denizers yani normal ağrı kesiçi antibytik filan almayın sağlığınıza dikkat edin anlamnda canım ☺️
Sdemirel denizers denizers bir iki güne olursun kuzum değerin düşer. Ocak ayında ben de kimyasal gebelik yaşadım 17ydi İLk öğrendiğimde dört gün sonra düşük oldu . Bir kez adet oldum şimdi çok şükür yine hamileyim inşallah bu sağlıklıdır🙏🏻
Merve43 denizers hiç şaşmadı hemen 30 gün sonra oldum normal adet döngum gibi. Korunmakta gerek bile yok hemen tekrar kalabilirsin
Merve43 denizers kanamam ne zaman başladı diyorsan 3 4 gün kadar gecikmem oldu sonra başladı normal adet gibi
Sulee123 denizers adet olduğumda benim vücudum attı ilk iki gün onu parça parça şeklinde o zaman değerim 0 a indi ama benim 300 dü değer adet olunca direkt indi
Pamukgirl denizers benim döngüm 30 gün dü ben düşük olduğu için dedim gecikme normaldir herhalde diye 1 hafta bekledim öyle öğrendim 4+4 günlüktü öğrendiğimde
Sdemirel denizers denizers aynen öyleymiş dediler de inanmamıştım o an. Bir kez adet oldum sonra hamile kaldım çok şükür. Şimdi senin bi iki güne kanaman başlar düşük olur adet gibi sürüyor o da.
Mamiii20 denizers Kanamam bittikten sonra yeni adet düzenim oluştu betam ilk 42 çıktı sonra 32 en son 9 9 olunca adet oldum diğer ayda tam 23 gün sonra oldum benim döngüm 28 günde bir
denizers Mamiii20 dün 13 tu acaba hala düşmedi mi ki canım,düsen değer bir daha yükselmez değil mi hic
Mamiii20 denizers İnşallah canım sen tekrar kan ver olmazsa benim ikişer gün arayla 3 kez kan tahlili yaptık