Busracetin Duyguuumm tam bir saat konusmamistik , yarin arayip ögrenirim , durumdan haberdar ederiz birbirimizi 🌺
Duyguuumm kelebek12345 inşallah canım ya sabır gerektiren birşey bu maalesef yaşadığın yerlede ilgili bende Kahramanmaraş da yaşıyorum bi tane Prof var koca şehirde adam akıllı bi tane dr yok İnan herkes şikayetçi.çalışmıyo olsan yine birşeyler yaparsın oda seni kısıtlıyordur
Busracetin Duyguuumm randevum bugün sabah 9 bucukta canim rrkenden doktor yollarindayim , inşallah doktorlardan güzel hayrili haberler duyariz ve bugün umutla dolu guzel bir gün olur bizim icin 🌺
Busracetin Duyguuumm canim doktordan geldim 3 tane yumurtam olusmus doktor 2 gun dhaa femeraya devam edelim dedi , yumurtalar da buyuklugunü tam anlayamadim ama güzel dedi , perşembe tekrar kontrole gidicem sen gittin mi
Derinaras Busracetin aynen canım kendin uğrasınca takıyosun doktora gidince tamamen ona bırakmıs gibi rahat oluyosun
Duyguuumm Busracetin ne güzel maşallah benim bir yumurta büyümüş sadece bugün iÇin bir iğne verdi akşam onu vurulup yarın sabah tekrar gel dedi 18 olmuş dedi iyi dedi sana iğne verdi mi
Busracetin Duyguuumm yok iģne vermedi canim gerek görmedi herhalde , senin yumurtan da guzel olgunlasmis masallah , adetim bitti canim dün sabah temizlendim
Duyguuumm Busracetin aynen ben de dün temizlendim benim bi tane büyüdüğü iÇin mi iğne verdi acaba pahalı şeyler de ya
Busracetin Duyguuumm ne kadarmis ignesi canim , insallah ilk seferde olur da maddi olarak da baska careler aramayiz ne diyelim yeter ki olsun
Duyguuumm Busracetin rapor yazdı dr toplam iki yüzdü 32 lira ödedik.dozu da 75.birşey soracağım bilgin varsa merional diye bir iğne vuruldum bugün bide çatlatma iğnesi verdi ama onu ne zaman yapacağımı dr söyleyecekmiş.bugünkü iğne içindir biliyomusun yine yumurta büyümesi içinmi soramadım ben bugün dr a
Duyguuumm Busracetin bıgün de çatlatma iğnesi yaptırdım bir yumurtam oluşmuş yine 20 ye çıkmış yarın akşam ilişki dedi hayırlısı bakalım
Busracetin Duyguuumm hayirlisi olsun canim ben inaniyorum ikimiz de hayirli haberler paylaşacagiz burdan 🌺 ben de yarin sabah kontrole gidicem bakalim ki kaç cm olmuş olucak yumurtam merak icindeyim 😊
Duyguuumm Busracetin senin ne güzel iki tane yumurtan oluşmuş inşallah kaliteli yumurtalardır bence sende yarın çatlatma iğnesini yapıcan Büşra 😊
Busracetin Duyguuumm ay bilmiyorum öyle midir acaba 🙈igneye gerek kalmaz insallah , olursa da yaptiriirz napalim agrili sizili bir sey mi canim