Duyguuumm Busracetin yumurta rezervim düşük çıktı sağlıklı ortam olmaz bebek için dedi.bu ay benim de ilk yumurtlama takibim nelerle karşılaşacağımı hiç bilmiyorum
Duyguuumm kelebek12345 hayırlısı olsun ya bana yazmamışsın ama gelecek ay inşallah gidicek misin tekrar dr kontrolüne
Busracetin kelebek12345 olsun canim yine devam ümiitlerini hic kırma , doktor kontrolunde devam et mutlaka yine , ilk surecte memnun muydun igneye gerek oldu mu
kelebek12345 Duyguuumm blmyorm hc okadar kötü bi durum ki. Femara 3 aylk bi ilaç ama. Birde doktor üst üste uyguluyormu her ay tedaviyi onuda blmyorm hc
Duyguuumm kelebek12345 ben daha ilk defa kullandım İnan benimde bi bilgim Yok.kötü tabiki ama sabır gerektiren birşey maalesef.aşılama düşünmüyor musun peki yada tüp bebek
Derinaras Busracetin olur bebeğim olur hic icini sıkma ben ilk kullandığım zaman hep olucak bu sefer olucak diye kendimi şartlamıs gibiydim ve olmusta bu seferde hic olumsuz düsünmiycem
Busracetin Derinaras hic umutsizlige dusmedim zaten cok sukur bir can sonuçta onun hayat cizgisini dusununce Rabbim en dogru zamani bilir diyorum 🐣 umitliyim yani ama olmazsa da yine giderim doktorla takip ederim cunku bi rahatlama oluyor , kendimi doktoruma biraktim 😊
Busracetin Duyguuumm benim de ilk kurtajim ayni sekilde kalp atisi olmadigindan olmuştu , Doktor her halukarda gebeliginde sana igne baslatiriz dedi , tüm testleri yaptirman iyi olmuş aklinda soru işareti kalmamistir artik ne zaman nasipse 🐣
Duyguuumm Busracetin ama ben bu defa çok umutluyum inşallah bu ay içimde bi his var ama doğurana kadar hep tedirginlik olur yine de içimde ya
Duyguuumm Busracetin bana da özeldeki dr sonuç ne olursa olsun iğne gerekli dedi e ozaman neden test yaptırmamı istedi anlamadım gittim bide 1000 lira ya yaptırdım hemen çıksın sonuçlar diye aptallık resmen
Busracetin kelebek12345 en azindan ne zaman yumurtladigini vs. Gormus oldunuz bu surecte , benim bildigim birkac ay ust uste yapilabilir bir sıkinti olmadan femera kullnabilirsin , yumurtlama takibi ile birlikte
Derinaras Busracetin aynen canım kendin uğrasınca takıyosun doktora gidince tamamen ona bırakmıs gibi rahat oluyosun
Busracetin kelebek12345 yine doktor daha dogru bilgilendirir ama ben devam edilebilir diye biliyorum canim
Duyguuumm kelebek12345 bende araştırdığım kadarıyla üç ay falan kullananlar var canım okudum Kadınlar klübünde
kelebek12345 Duyguuumm asılamadayapdm ben tutmadı Kars’da yasıyorm burdane asılama be tüp bebek var. Eruzrma gttm asılama denedm olmadı. Calısıyorm izin almam skntı oluyor. Esmle yaza kadar belirli bi doktordadevam edelm dedk. Femaraya basladk yaza kadar denicez ksmet. İnsallah tüp bebege frsat kalmadan rabbm nasip eder
Busracetin Duyguuumm bazen cikacak para oluyor canim 🙈 hakkimizda hayirlisi olsun bu ay benzer bir surec geciricez acikcasi ben de umutluyum , umutsiz olmamizi gerektiricek hicbir sey de yok cok şükür 🌺
Duyguuumm Busracetin öyle maalesef birşey çıkmasın da para sıkıntı değil ama yıpratıyo yine de insanı. Salı kaçta randevun
Duyguuumm kelebek12345 inşallah canım ya sabır gerektiren birşey bu maalesef yaşadığın yerlede ilgili bende Kahramanmaraş da yaşıyorum bi tane Prof var koca şehirde adam akıllı bi tane dr yok İnan herkes şikayetçi.çalışmıyo olsan yine birşeyler yaparsın oda seni kısıtlıyordur
Busracetin Duyguuumm tam bir saat konusmamistik , yarin arayip ögrenirim , durumdan haberdar ederiz birbirimizi 🌺