Minnosizmmm Candannss evet canım canlı kırmızı olursa adet oluyorsun ama pembemsi ve kahveyse yerleşme olabiliyor o da çok yoğun olmuyor zaten
Aysingeldiislerdegisti Candannss hiiiç belli olmaz canım ilk üç aydaki kanamalara sebep yoksa doktorlar yerleşme kanaması diyor 😊 benim 4.ayda kanamam oldu doktor kanama alanı yok yerleşme kanamsıdır dedi
Candannss Aysingeldiislerdegisti Ben dollenen yumurta rahme indiginde oluyor yerleşme kanaması diye biliyorum.. allahım daha çok şey ogrenicezz 🙈🙈
Aysingeldiislerdegisti Candannss bende öyle sanıodum ama doktor öyle dedi bana o zaman 😊 zaten herkeste olmayabilior
Candannss Uurbsra heralde daha bi yerlesiyo yerine bebiș oyuk oyuk yapiyo kurulma kanaması oluyooo 👶😸😸
Uurbsra Candannss jel ve kan karışımı çok az geliyo zaten ardından hafif khverengi lekelenme 2-3 gün ara ara olmuştu
Candannss Aysingeldiislerdegisti peki adet tarihi duzensiz bi insan kaçtan hesaplayıp hamilelik testi yapmam gerekiyor bi bilginiz var mı?
Candannss Aysingeldiislerdegisti adetim en cok 7 gun suruyor 2 ay geciktigi oldu Ama 35 40 günde oluyordu son zaman lar tabi 23 gun Sonra geldigide oldu en son adetim bekleyeli 2 ay oldu doktora gittim tartusal verdi adet sokturucu adet oldum 2.ci günü hormon testine gittim doktor sonra bana dostinex ve klomen verdi onlar bitince gel dedi gittim ovitrelle catlatma ignesi oldum simdi gebelik testi yapicam erken diye bekliyorum daha
Ozgeliz Candannss döllenmeden ne kafa sonra oluyor bilmiyorum ama iki hamileliğimde de yerleşme kanaması yaşadım oğlumda 5 haftalıktım Kızımda 6 haftalıktım kız geç döllenme olmuş emzirerek hamile kaldığım için Oğlum normal