Mzgn01 Candannss yerleşme kanaması adetten bi gün önce olmuştu. İdrar testi de adet günüme 1 hafta varken çıktı.
Candannss Iyikilerim ayy çok sevindim senin adina Allahtan yok sanipta ilac falan almamissin çok değişik gercekten demekki sonuna kadar israrci olmak lazim canım Benim umutlandim bak 💜
Minnosizmmm Candannss bende oldu canım serçe parmagimin tırnağı kadar geldi yumurtlama gününden 12 gün sonra 15. Gün yine aynı geldi ve 17 gün de aynı oldu kanama şeklinde değilde kahverengi leke geldi
Candannss Minnosizmmm o gunler olup bitti mi 12 den BlsnMhmtKvc he anladim Ben gebelik olmadi sandim sevindim senin adina canm Benim dedigim seyler hamile Kalamayanlar için uygulanan ilaclar :)
Elifsaadet Candannss canım ben iki kere hamile kaldım ikisindede yaşadım, ikiside tam adet olacağım gün oldu, ve ben adet oldum sandım, iki gün sürüp geçti.
BlsnMhmtKvc Iyikilerim Candannss yanlis anladın sanırm ben kanamadan bahsettim sadece canım olmadı diye çok şükür hamileyim herangi bi sorunum olmadı biseyde vurunmadim dediğin şeyleride bilmiorm açıkçası nedir nedegildir ☺
Candannss BlsnMhmtKvc evet yanlis anlamisim canım Ben klomen ve catlatma ignesiyle kalamadin sandim bunlar hamile Kalamayanlara uygulanan ilac tedavisi iyi sevindim kaldığına sizlerin sayesinde insanin umudu artiyorr ☺️
Annesezer Candannss umudun kırılmasın canım 😇 bende beklemiştim kanamayı ama olmadı hatta o yüzden hamile olduğumu bile anlıyamadım 😇 inşallah seninde bu duan kabul olur 😇🙏
Minnosizmmm Candannss evet canım bir damla geldi durdu bahsettiğim tarihlerde hep birer damla geldi hatta ben adet oluyorum sandım çünkü sancim ve agrım vardı meğerse yerleşme kanamasiymis
kutsaltiramisu Yani döllenmeden ne kadar sonra olmuştu bilmiyorum ama adet olmam gerekenden 1 gün önce olmuştu
Minnosizmmm Candannss evet canım canlı kırmızı olursa adet oluyorsun ama pembemsi ve kahveyse yerleşme olabiliyor o da çok yoğun olmuyor zaten