yagmurandrmk gunesimekardes 24 tam ortası gelse de olur bence yormasın artık annesiniii sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kuzum ❤️🤲
yagmurandrmk mehparee_ gününü bilmek çok güzel bir şey değil mi ya sağlıkla kucağına al canım kolay geçer inşallah 🤲❤️❤️
busetekerr yagmurandrmk Ay keşke şimdi gelse 🤣 O kadar ağrılarım var ki ne zaman geleceksin diye her dakika konuşuyorum bakalım güzel kızım beni ne zaman dinler 😊
yagmurandrmk busetekerr kesin nazlanacak geç gelecek erkekler geç gelir diyorlar ama kızlar daha geç geliyor bence sağlıkla kucağına al canım ❤️🤲
yagmurandrmk Sedakn ay ay gelsin artık illa bekleyecekleerr ki günleri geçsin 🫣 Rabbim sağlıkla kavuştursun canım 🤲❤️
sibel5 yagmurandrmk Teşekkür ediyorum. Amin canım Hepimiz inşallah sağlıklı bi şekilde alalım kucağımıza 🤲🌸
busetekerr yagmurandrmk amin canım çok teşekkür ederim 🌸 Evet bizim kız biraz nazlı zaten bakalım umarım doğum için de aynı şekilde nazlı olmaz 😊
yagmurandrmk aselinannesi38_ son zamanlarda takvime baktığın zaman diyeceksin ki ne kadar az kalmış işte o son zamanlarda su gibi akacak ❤️
yagmurandrmk Ha1999 son 20 😅 hala gelen yok sancılar var düzensiz gelsin ve gelmesin dengesizliği içindeyim 😅 hem kucağa alma heyecanı hemde içimdeki varlığına alışmış olma durumu 🫣