yagmurandrmk Aleyna_Yilmaz son 35 🥹 ben çok duygusal hissediyorum aramızda bir gün var sağlıklı kucağımıza alalım inşallah Rabbim kavuştursun 🥹❤️
yagmurandrmk mrvtcskn evet bazı geceler oluyor dünden önceki gece var gün içerisinde de çok ayakta kaldığım zaman oluyor önemli olan düzenli olması düzenli olmadığı ve dinlenince geçtiği müddetçe beni korkutmuyor ❤️
Aleyna_Yilmaz yagmurandrmk Bende öyle 🥹 Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah . İlk gebeliğiniz mi ?
minikcivciv89 yagmurandrmk aynı şekilde banada 3 tane falan serum verildi haplar verildi ciğer geliştirici yapıldı ama bir gün kaldım ben hastanede inşallah vaktinde gelirler🥰🤲🏻
yagmurandrmk sibel5 tecrübeli tayfadan🫣🫣 ama eminim ki hepsinin heyecanı farklıdır 🥹 sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim abla ❤️ huzurla sağlıkla büyüt evlatlarını ❤️🤲 Rabbim yokluklarını göstermesin 🤲
sibel5 yagmurandrmk Teşekkür ediyorum. Amin canım Hepimiz inşallah sağlıklı bi şekilde alalım kucağımıza 🤲🌸
yagmurandrmk nazife81 o sıralarda bana da çok yavaş hiç geçmiyor gibiydi son 39 gördükten sonra hızlı gidiyor ne ara 35 oldum bilmiyorum bile 🫣 sağlıkla kucağımıza alalım canım Rabbim kolaylık versin hepimize ❤️
penbe_karisi sevaldqn1 ovv hemde nasıl kizzz hareket ettirmeye cinsten hemde özellikle iç bacak ağrısı
busetekerr yagmurandrmk Son 26 hayırlısı ile sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim 💞🙏🏻
yagmurandrmk busetekerr amin canım benim sağlıkla kavuş inşallah senin de çok kalmamış her an ben burdayım diyebilir durumda 😅
busetekerr yagmurandrmk Ay keşke şimdi gelse 🤣 O kadar ağrılarım var ki ne zaman geleceksin diye her dakika konuşuyorum bakalım güzel kızım beni ne zaman dinler 😊