hd_d kurkmantosuzmadonna -Hayalperest💭 -Eğlenceli 🎉 -Duygusal🥺 Bi seçenek daha olsaydı kin tuttuğum an o kişi benim için biter yani insanlara değer veririm ama bana karşı yapılan bir yanlışta inanılmaz -Kindar🙂↔️
kurkmantosuzmadonna hd_d ay senin istediğin bir seçenek olsun. Kabul kız dört de. Peki herkesin yanında eğlenceli olabiliyor musun? Yoksa sevdiğin insanlara mı özel ?
kurkmantosuzmadonna sevaldqn1 oy bacım çok zor neler çektik o dişten. Benimki de birkaç tane çıkardı. Şu an beklemede yenileri için. E senin 20 ilk mi çürük falan mı ?
sevaldqn1 kurkmantosuzmadonna 20lik kız çıkmaz olasıca iyi birşey olsa sonradan çıkmaz zaten 😆şuan bebişkomun halinden çok iyi anlıyorum çok zor çıkarıyor zeytinyağı karanfil kürü yaptım onu Deneyeceğim inşallah rahatlatır 🥲
kurkmantosuzmadonna Yazmelegi_ ben de öyle. Özellikle eşimle haklı olduğum konuda tartışıyorsam. Eşim en son tamam haklısın der. Shshshh
hd_d kurkmantosuzmadonna çok sicak kanliyimdir herkesle cok kolay bir şekilde anlasirim ama eğlence dozu yakinlığıma göre değişir🤭
kurkmantosuzmadonna sevaldqn1 bacım kaç yaşındasın ki? Çok zor o 20 ilk diş. Ben hastanelik olmuştum boğaz ve kulak ağrısından.
jalepone kurkmantosuzmadonna Kendine bakmayı seven Düzeni çok seven ama aynı zamanda üşengeç Ailesine ve sevdiklerine bağlı ve sonuna kadar savunan tutucu Ve haksızlığa asla gelemeyen yani olay beni alakadar etmese de bir kişi haksızlığa uğruyorsa dayanamam kavga ise kavga küsme ise küsme 😂
kurkmantosuzmadonna minikimd saf derken? Seni üzmelerine rağmen o insanlara iyilik yapmaya devam mı ediyorsun yoksa ?
sevaldqn1 kurkmantosuzmadonna 23 yaşındayım şuan ya şubatın 5inde 5 tane gömülü çektircem kurtulurum inşalllah🥲
jalepone kurkmantosuzmadonna aynen çenem durmuyor önce bi susuyorum ama o ara da içimden tartışmaya başlıyorum sonra olan oluyor yani olay da benimle uzaktan yakından alakası olmuyor 😄