Ankbaby dilosunuz doğum oldu gece 02:03 de ekip güzeldi bende seviyorum bu hastaneyi şimdi tek kişilik odadayız eşimle bebeğimle 🌸 benim doğumum çok zor geçti ben zorlandım o da nasip önemli değil ❤️❤️
dilosunuz Ankbaby sağlıkla büyütün inşallah gözünüz aydın 🌸 tek kişilik odayı kendiniz mi istiyosunuz öyle denk mi geldi
Busranur_mnts Ankbaby sağlıkla büyüsün canım maşalah eşinle olman çok güzel İstanbul’daki şehir hastanesinde malesef öyle bi durum yok
twobabymomm Ankbaby Sağlıkla buyutursunuz inşallah 🫶🥰 ben de oraya takipliyim ilk doğumumda çift kişilik odaya vermislerdi tek kişilik odayı siz mi istediniz denk mi geldi ♥️
dilosunuz Jrnfudjrjr aynen normal poliklinik kısmında da aynı stajyer asistan falan oluyo onu hiç sevmiyorum sağlıkla gelsinler de dedim artık gerisinin önemi yok
twobabymomm Ankbaby yeni doğum yaptınız biliyorum sizi de çok sıkmak istemiyorum 🫶ama gebe okuluna kaçıncı haftada nasıl yazildiniz müsait bir zamanda yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ♥️🥰
Ankbaby Haftamdaydım sanırım haftada 1 kez 4 ders katıldım 1 ayda tamamladım keyifli etkinlikler yaptık müzik dans egzersiz gibi :) benim için çok gerekli değildi psikolojim çok iyiydi ve çok bir eğitim katmadı bana ama bir çok anne çok verim aldı . Benim asıl katılım amacım tek kişilik odada öncelikli olmaktı 🤍