nil_a  O kadar heyecanlıyım ki bilmiyorum görebiliyor musunuz ama bakar mısınız çok silik sizce bu ne zaman netleşir
salihakandal nil_a kaç gün gecikti adetiniz çon anlaşılmıyo ama en az bi 5 gün daha iyi olur beta hcg kanda gözükür
ozturkkpnar nil_a var gibi gozukuyor ama belirttiginiz gibi cok erken daha bence 2 gun bekleyip sonrasinda kan verin yada testinizi tekrarlayin. Gönlünüze gore olsun insallah 🙏
nil_a salihakandal bugün adet günüm daha gecikme olmadı aslında 9 dpo o yüzden beklemek istiyorum en az 12 dpo falan
salihakandal Çok erken de olabilir yeni başında olabilirsin çok yanılmıyor testler istersen dikkat et kendine bi kaç gün daha bekle inşallah vardır bebiş
nil_a salihakandal inşallah belirtilerim vardı ama emin olamıyordum bu sabah aşırı yorgun ve baş sersemliği ile uyanınca test yapmak istedim
nil_a ozturkkpnar teşekkür ederim dün yaptığımdada gördüm ama bu kadar değildi bugün gözle görülür bir çizgi var pazartesiyi bekliyicem ama
bilgeeee14141 nil_a çok silik olduğu zaman yalancı pozitiflik çıkabiliyor en doğrusu kan vermek hemen kan verin varsa çıkar zaten :)
ozturkkpnar nil_a kanda daha net sonuc alirsiniz 2 gunde bir 2 kati yukselmesi gerekiyor beta degerinizin
melmih12 bilgeeee14141 ya evet kesinlikle haklısınız. Elimde test var yşne yaparım yarın olamdı Pazartesi kan veririm
nil_a melmih12 inşallah hamilesinizdir sizde ben o kadar istiyorum ki ama beklemem gerektiğinide biliyorum 🤗🙁