B-P-R dndn gelinsabahligim_ ben Burdan yatırdım Gayet Güzel Kumaşı Kaliteli geldi 10 ki hastane çıkışı Normalde 170 den basliyo Ama ben 110 TL ye yaptırdım ☺️ öneririm kesinlikle bakın
CnsyeniHamile B-P-R bende ordan yaptıracam takip ediyorum bayağı onu %100 pamuk üzerine yapıyormuş inşallah öyledir
Edssm İnstagramdan minikonseptten yaptırdım takı yastığı ve isimli resimli pike falan da yaptırdım istersen instagramımı vereyim bak ordan kapıda ödemeli hemde fiyatları uygun
Dlkkoge Aliiss İzmir’de eşimin arkadaşı var reklam baskı vs işler yapan kzy baskı oraya verdim bugün yarın alıcam:)
Eymenata Hayale ne kadar cirkin bi tabir bu? Zevkinize uymuyorsa yaptirmazsiniz olur biter? Insanlar bunu yaptiriyor diye bebekleri klonlanmis mi oluyor benzetmeniz cok cirkin sizde bir anne olacaksiniz degil mi?
Hayale Eymenata pardon ama ben kötü bir sey demedim kendim aldığımdada coğu önerdi bana öyle bir elbiseyi istemedim cunki her kes aynı seyi yaptırıyor gereksiz buldum yani cevremede tavsiye etmiyorum. Bunun neresi kötü anlamadım neyse
Eymenata Hayale ingibator cüceleri gibi yazmissiniz?!?! Gercekten cok mu kibarsiniz bu yazdiginizla?? Siz almazsaniz almayin kimseyi de bu sekilde elestiremezsiniz
Hayale Eymenata ya git işine Allah aşkına yazdiğimin doğru olub olmadığını insanlar sanamı sorucak neyse uğraşacak başkasını bul benden uzak dur🥰
Hayale Eymenata Allah biliyor Canım nasıl biri olduğumu sen bilmesende olir kendimi birilerine isbat eymek zorunda deyilim tamam güle güle🥰