Guneri nesildidemtopuz aynen bebek_odasi_suslerim diye bir sayfa var çok ilgililer bende çok beğendim bir çok seyi oraya yaptiricam👍 kapıda ödeme de var
Guneri YagmurDaskn Instagram'da aynen bebek_odasi_suslerim diye bir sayfa var çok ilgililer bende çok beğendim bir çok seyi oraya yaptiricam👍 kapıda ödeme de var
Gizemtufek Tugbakugu_forbaby instagram sayfasından sipariş verdim harika tasarımlar ve organik olmasıda ekstra güzel☺️🙏
Eymenata dndn ben minik_dukkanim sayfasina yaptirdim cok kaliteli nakis isliyorlar mesa baby olarakta geciyor tavsiye ederim nakisli tulum sapka eldiven 45 TL nakisli penye battaniye 45 TL Nakisli yastik45 TL
Fatosozer Anne kalbi elimde diye bir site var instagramda yaptırdım isimli hastane çıkışı 10 lu takım çok memnun kaldım 😊 çok ciciler bakmani tavsiye ederim 🤗
Hayale dndn ben yaptirmadım kızım olucak mevlütte giymeye güzel beyaz elbise aldım sevmiyorum isimli tulumları şimdi her kes ingibator cüceleri gibi aynı şeyi yaptırıyo artık cok basitleşmış ondan yaptırmadım
Eymenata Hayale ne kadar cirkin bi tabir bu? Zevkinize uymuyorsa yaptirmazsiniz olur biter? Insanlar bunu yaptiriyor diye bebekleri klonlanmis mi oluyor benzetmeniz cok cirkin sizde bir anne olacaksiniz degil mi?
Selin4335 Ben sekertadınndatasarımlar sayfasına yaptırdım taç terlik bebek tulum taç şapka eldiven hepsi bir 130tl
Dlkkoge dndn ben tulumu kendim alıp baskıya verdim setler var ama hepsinin üzerinde isim yazması bana mantıklı gelmiyor. Tabi tercih meselesi:)