bebegimle_ben Bir1kelebek incir yeme icme canim o hormonlari oynuyor bamile gibi hisediyorsun benim doktorum onermedi hayit suyu iyi onu kullan havuc suyuda pik gorunce ic meye basla saglikli beslen balik yesilik tavuk nar yiyim ceviz vitamin haplari bol su ve stres olmasin ne zaman adetin olcak ben yardimci olurum
bebegimle_ben Bir1kelebek ben ovulasyonla bic piki yakalamadim isede yaramadi doktorun veridigi tarihte yaramadi bu ay krndi yontemimle yaptim bakalim dpo 10 dayim hayirlisi
Deletedmom_878 birumut_ knk bu ay stres yaptın mı takip ederken herkes kafandan at stres yapma ondan olmuyor diyor ya bi şu duruma açıklık getir hiç stres yapmadın mı bu ay
birumut_ Deletedmom_878 kanka benden stresli mezarda öyle düşün hatta ben buraya post açtım yumurtlama göremiyorum diye kxxmöffm stresten 16. Gün gördüm yumurtlama normalde 11 12. Gündü şaşmazdı
safiyekaraca31 birumut_ ayy inşallah vardır çok sevindim eğer varsada bizede dua et 6 yıldır bekliyorum 🥹
Deletedmom_878 birumut_ kanka bende yumurtlamadım diye stres yapıyorum kendi kendime yumurtlamadım pcos muyum diyorum 🥹 yani stresle de oluyormuş değil mi
birumut_ Bir1kelebek kanka eşin karadut özü yesin sana yemin ediyorum 1 ayda tamam sabah akşam bir tatlı kaşığı
nil777 birumut_ ya iste en son post açmıştın ya içimi dökmek istiyorum diye. Gerçekten bana umut oldun. İnsanlar umutlu olma umutsuz bekle beklentiye girme vs diyor ya bylle bir şey olmuyor ki aklıma geliyor yani. Kafam orada. Sen bu arada bu ay yumurtlama da pik günü mu değerlendirdin nasıl süreç izledin
birumut_ nil777 adet bitti bir dolu bir boş yaptım sonra koyulaşmaya başlayınca 14 15 16 sı pikti zaten 17 bide ama 17 çok geç oldu sabaha karşı ilişki oldu
birumut_ Niless45 köz karadut değil keçiboynuzuymuş dkmdmdm ben yemedim eşim yedi bende bişey yoktu bir ona baktırmamıştık ilte bu ay doktora gidecekti
nil777 birumut_ bu Koyulasan 14-15-16 üst üste değerlendirdin dimi. Ya ben bu ay 26-27-28 bunlarda Koyulasma vardı 28 en pik gündü. Degerlendirdim 3 unude ama 29 unu (siliklestigi ilk günü ) degerlendirmedim .
Deletedmom_878 nil777 silikleştiği günü de değerlendirsen daha iyi olurdu ama olsun canım canlı kalıyor ya sperm çatlamaya da denk gelmiştir bence
nil777 Deletedmom_878 yaa evet keşke degerlendirebilseydim. Bugunu degerlendirsem boş dimi 😂dun silikleşmişti . Hatta dün 11 de biraz silik aksam uygun 20.00 de iyice silikti
Deletedmom_878 nil777 19. Gün kabul ettim sonra da bıraktım test yapmayı çok karışık dlalskd ama gün aşırı ilişki şeklinde gittim ben üst üste hiç olmadı bakalım tutarsa