Deletedmom_878 birumut_ kanka var ya hiç farklı testlerde kuruma olur mu var işte sen kan var dikkat et dua ett ayyy çok sevindim valla eşine dedin mi
birumut_ Deletedmom_878 kanka dün testi beraber yaptık silik çizgiyi görünce mal gibi kaldık ikimizde saat 2 ye kadar karlılıklıboturduk
Deletedmom_878 birumut_ kanka bu ayı nasıl değerlendirdin hangi günler bi anlatsana başka neler yaptın beni bilgilendir
birumut_ Deletedmom_878 kanka valla bir dolu bir boş geçirdim yumurtlama öncesi 2 gün yumurtlama bide çatlama ama çatlama günü çok geç ilişki oldu adetimden itibaren de 8 gün sabah akşam Hayıt suyu içtim yumurtlama günü de belime yalı yapıştırdım bide kandilde 12 rekat namaz kılmıştım 😂 inşallah o namazın suyu hürmetine vardır
Deletedmom_878 birumut_ ayy yerimm seni yaa çok sevindim bide post açmıştın çok üzülmüştüm okuyup hayırlı olsun balım inşallah çok dikkat et kendine
Deletedmom_878 birumut_ ay kanka sende tüm tuşlara basmışsın bende bir dolu bir boş ilerledim bıraktım bakalım tutarsa artık
Kiraz63 Kimyasal değildir öyle düşünüp kendini üzme her testin bthcg farklı algılanır en iyisi bir kan testi yap böyle kararsızlik stres daha kötü yapar seni
bebegimle_ben birumut_ cok mutlu oldum canim sana cok dua ettim gece gunduz ne kadar cok istedigini biliyordum insallah mutlulugu esinlede paylasmak nasip olsun hemen guzel hediye yap icine emzik kiy testi koy ver en guzel hediyedir❤️
busesenaoz bebegimle_ben lütfen bana da dua eder misiniz bir yıl oldu bu ay letu ovitrelle denedim dpo 10 negatif :( bu kandil günü dua eder misi iz
Deletedmom_878 birumut_ bide belirtim yok deyip duruyordun ama 3 ay olana kadar kimseyle paylaşma benden tavsiye
bebegimle_ben Deletedmom_878 birumut_ canim sindi yapacagin testi baska test bulursan tekrarla yada kan testi esine guzel hediye yap boyle ozel kutular oluyor testi koy yanina patik emzik baba oluyorsun sevgililer gunune uc kisi giriyoruz diye not koy esine ver bilmiyorsa acayii supriz olur saglikli beslen agir hareket yapma sicak suyla sakin dus alma ilik olsun egilme kalkma agir kaldirma en onemlisi stress yapma zaten o testen sonra sen dikat edersin annelim cok guzel duygu❤️
bebegimle_ben birumut_ canim insan ustasi oluyor ben ilk cocugumu dusuk yaptim kansizliktan o yuzden bilgim var az bide canim kimseyle fazla paylasma derim nazar var bende oyle yapicam ama sizlerle olucam ❤️
bebegimle_ben birumut_ bende gelin kiza dedim kizin olcak yok abla ya demisti kizi olcak bir ay sonra ama canim senin hamile oldugunu hisetim ben ama supriz olsun istedim 🤲cok dua etim sana
birumut_ Deletedmom_878 kanka yok valla bir siz biliyorsunuz 😂😂 varsa kalp atışını duyana kadar aileme ve çevreye söylemem
Deletedmom_878 birumut_ kank melikeye dedim sen hamile gibime geliyorsun diye kız hamile oldu sonra sana da dedim senden de öyle his alıyorum diye hatırladın mı sende öyle bişey olsun sana dua ederim demiştin dsşdldkd of çok iyi
birumut_ Deletedmom_878 kanka valla öyle ben saklarım da kocam saklar mı bilmiyorum bir tane daha test yap diyor oda inanamıyor 😂