yazar761_ Anneolucamm Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben geçen yıl nisan ayında kürtaj olmuştum. Doktorum 6 ay beklememi rahmin toparlanması gerektiğini söylemişti. 6 ay sonra tekrar kontrole gittim artık hamile kalabileceğimi söyledi. 7.ay kimyasa gebelik yaşadım ardından 8. Ay hamile kaldım. Ama hala tedirginim her dr gittiğimde. Çok şükür 12+2 olduk. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin
Anneolucamm yazar761_ çok teşekkür ederim, sizde sağlıklı sıhhatli şekilde kucağınıza alırsınız İnşallah 🌸 stres yapmayın bir kere oldu diye her seferinde aynı şey olacak değil stres yapmayın alnımıza ne yazıldıysa o olacak
yazar761_ Anneolucamm ya evet stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde olan birşey değil çok şükür ki zorlu kısmı geride bıraktık sayılır. En kısa sürede darısı sizin başınıza inşallah😊
ayyserella Anneolucamm öncelikle geçmiş olsun, inşallah bi dahaki gebeliğinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌷ben 16 haziranda kürtaj oldum, doktor 3 ay bekleyin demişti, 3 ay sonunda korunmayı bıkraktık…19 eylül son adet tarihim,, şuan hamileyim 19+1 günlük:))
Anneolucamm yazar761_ aminn inşallah 😊 her şey çok güzel olacak stres yapma biliyorsun ki biz ne kadar stres yapsak da sonuç değişmiyor o yüzden sakin ol
ayyserella Anneolucamm aminn,, hepimiz inşallah sağlıklı gebelikler yaşayalım, sağ salimm doğsunlar inşallah. benim bu 3. gebeliğim 2 kere kürtaj oldum kalp atışı durması sonucu,,, o yüzden korkum çok ama düşünmemeye çalışıyorumm😌 sağlıkla gelsin inşallah🌷
Anneolucamm ayyserella amin inşallah Rabbim büyük yaşadıklarınızı unutturacak güzellikler gelsin hayatınıza 🌸