Anneolucamm ase_957 haftası küçük olduğu için ve vakumlu kürtaj olduğum için sorun olmaz dedi bende denemek istiyorum ama deneyimli olanlara yine de bir sormak istedim 🌸
hd_d Anneolucamm ederimmm tabikiii rabbim tez zamnda sizinde kucaginizi doldursun insllahhh belki ilham olur “Allah, nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmis “ 🌹
Anneolucamm hd_d inancım tam Rabbim benimle beraber isteyen herkese tez zaman da sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah
flowerg Niless45 bende korkuyorum zaten 1 senedir denedik normal beynimden ne zaman olursa olsun dedim o ay hamile olduğumu öğrendim işte en kötüsü de boş gebelik olması oldu
tugcekurtby Niless45 baya beklemissimiz bana hemen kürtaj dedi doktor altı haftalık daha erken değil mi bende olmadım bugün beklicem
Niless45 tugcekurtby 7. Haftada kontrol vardı gittik kalp duyamadık yolksac vardı bekleyelim dedi 10. Hafta oldu bebek hala yoktu o yüzden kürtaj oldum
ignur Anneolucamm geçmiş olsun, ilk gebeligimdi 8 haftalikken kalbi durdu sonra tıbbi genetik bolumunde trambofili paneli testi yaptirdim 2 gende pihtilasmaya yatkinlik cikti kan sulandirici igne kullandim. 3 ay sonra gebe kaldim. Şimdi bebegim 10 günlük