Sunayaz Mervezngn valla bende herşeye çok dikkat ediyorum ama asitli içecekler hariç. İçiyorum yapcak bişey yok canım çok istiyor çünkü
Mervezngn Deletedmom133 zararlı olmasa tatlı gelirmiydi nedense güzel şeyler hep kilo aldırır zarar verir 😄
Merve123a Mervezngn cnm kola içecegine maden sıyu al içine yarim limon sik iç asitli olunca oda lesiyo ben öyle yapıyorum cnm asitli şeyler içmek istedimi. Hem daha sağlikli bebegede sanafa
Mervezngn Merve123a biliyorum o şekilde hemde ekşi güzel oluyo agrılarada maden suyu öneriyor doktorlar
Elifsaadet Mervezngn çok şekerli olduğu için içmeyin diyorlar, tatlı yemil gibi olursun, çok canın çektiyse iç bence ama abartma, bende, bi kere çok istedim içtim valla🤷🏻♀️
Mavis72 Mervezngn doktorum bana günde sadece 1 bardak içebilirsin dedi fazlası zararlı mı bende bilmiyorum
Mervezngn Mavis72 günlük kafein miktarını geçmediğin sürece zararı yokmuş ama kola işte icinde başka şeylerde var diye tereddüt ediyor insan
Kelebek90 Mervezngn doğum sonrası, emzirme döneminde içiliyor mu acaba, gebelik öncesi aklıma gelmezdi, şimdi yasak ya şeytan işi işte🤭
aysemine25 Mervezngn Canım işine bak canın ne istysa onu ye iç abartmamak şartıyla kendini strese sokmandan daha iyidir bi zaman sonra vucudun daha istemiycek zaten
Erham Mervezngn canım benim emin ol bu kadar içmekten hiç bir şey olmaz ben ilk haftalarsa içim yanıyordu günde nerdeyse 3 bardak içiyordum şimdi içmiyorum. Bir şey olmaz korkma
_Haticeee Mervezngn benimde ciğerim yanıyor deli gibi meyve suyu süt ve su tüketiyorum kola asitli olduğu için dikkat et çok fazla aşırıya kaçma derim
Emelecrinkeser Genede çok fazla içmekte te fayda vardır bende içiyorum ama ayda yılda bir o da çok canım isterse
Kkubraa Mervezngn ona bakarsan hazır meyvesularıda zararlı yazın tüketilmesi gereken meyve sebzede :) hangi birine uyuyoruz 🙂 arada bi içmende bi zarar yok bence
Poncikpandaa Mervezngn benim doktorum günlük 1 bardak içebilirsin dedi😁 Içim çok yandığında içiyorum valla
Minejjan Mervezngn ay bende içiyorum ama artık içim yanınca soda içiyorum kolayı baya azalttim bir yudum içip bırakıyorum nefsimi korlemek amacıyla 😋😋😋