Username06 wq_ayse00 9 haftaya kadar bekletiyorlar herkesin aynı olmuyo bazıları 5 hafta da görüyor bazıları 9 haftada
buketdeniz19 wq_ayse00 ben 5+1 keseyi gördüm 6+1 bebeği ve kalp atışını görmüştüm canım kişiden kişiye değişir ama bu durum 9. Haftaya kadar bekle
beyzakzlrmk wq_ayse00 bence baska doktorada gıt ama bır yada ıkı hafta daha bekle derim Allahım gonlune gore versın canım🙏🏻🌸
wq_ayse00 beyzakzlrmk yarın özele gitmeyi düşünüyorum çünkü bugün gittiğim doktor doğru düzgün açıklama yapmadı dediğin gibi yine beklerim canım teşekkür ederim
gknrysf wq_ayse00 gıttıkden sonra yazar msnz son durumunuzu Bıde doktorunuz vajınal ultrasondan baktı mı
wq_ayse00 gknrysf tamam yazarım öğleden sonra randevum hayır normal ultrasondan baktı dün gittiğim ☺️
wq_ayse00 mucize1701 canım ben dün akşam gittim 6 buçuk da kan alma kapanmış sabah gel dedi 9 taneydi tahlil ama gitmedim özele gitcem saat 2 de
zynpdr wq_ayse00 had wq_ayse00 benim bi önceki gebelikte 6+5 fln dı gittim boş dediler acil de sonra kanama var dediler ertesi gün başka dr a gittiğimde kese de bebekte kalp atışı da görünüyo du. Cihaz da bazen göstermiyo eski olduğu için. İnşallah 2 de gittiğin kontrolde görürsün .