yaseminn42 bebek135 bebek135 geçmiş olsun sizede rabbim herkese acil şifalar versin Benim 30. Haftamda başladı şişlikler fakat akşama kalmıyor gün içinde iniyor
twobabymomm yaseminn42 37+5 günlükken suni sancı ile doğuma almışlardı. Doktor 37 den sonraya bırakmıyoruz demişti
twobabymomm yaseminn42 yok çok şükür benimle odaya çıktı 2570 g doğdu malesef tansiyon bebeği geriye düşürüyor
Busraatpl yaseminn42 ben geçirdim ama daha erken haftalardı. Sizin haftanız kötü değil. Evet eğer gebelik zehirlenmesiyse bebeği erken alabiliyorlar. öncelikle sakin olun ki tansiyonunuz çıkmasın. Benim 19’ları gördüğü için acil doğuma alınmıştım
yaseminn42 Busraatpl tansiyon şuan bir normal bir sınırda çıkıyor benim hiç o kadar yükselmedi tek korkum erken doğum olup bebeğimi küveze bırakmak
nisancoco_ burcuo Anladımm. İnşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğiniz ve bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🙏🏻🙏🏻
eed21 Hiç korkmayın kontrol altına alırlar. Mesela diyelim en kötü erken doğdu o zamanda hemencecik toparlanır haftası küçük değil ki o kadar güçlüler ki prematüre savaşçılar bizden bile güçlüler Rabbim zamanında sağlıcakla kavuştursun