annekiz6141 Selim_Alparslan hahahahaha hahahahaha 😄🤣 valla erkek olursa pembiş giyinir kızımın bütün kıyafetleri duruyor 😄😄😄🤣
Selim_Alparslan annekiz6141 Aaa hadi ya alışveriş falan yaptın mi kuzum? Gerçi ilk gebelikte bana da erkek demişlerdi 10.haftada hazırdı herseyi ya. Valla kızdan erkeğe dönünce daha sıkıntı ya pembe mor falan 😃
annekiz6141 Selim_Alparslan kız yok ne alışverişi benım ıkıncı gebelık bu ilk bebegım kız 3 yasında onun kıyafetleri duruyor mis gibi hepsı geçenlerde çıkarttım yıkadım 😄
bebek135 annekiz6141 banada 12.haftada kız dediler 13.haftada erkek görüyorum dedi dahada gitmedim doktora 20.haftayı bekliyorum detaylı ayrıntılı ultrasonu 15.haftadayım şuan 😂
annekiz6141 Deleted33000 askım fotoğraf yok benım kız durmuyor doktor vermedı kızıma dıye içerde verdım ben benım kız yırttı atarlı bıraz kendisi 🤦♀️
Selim_Alparslan annekiz6141 Ahahah sende benim gibi olmuşsun 😃 benimde ilki erkekti ikincide erkek olunca hersey hoopp hazırdı benimde 7 yasinda oglum onun kıyafetleri tertemizdi sifir urunler de vardi hic giyilmedik simdi birazını ogluma giydiriyorum 4.5 Aylik oldu birazını da dağıtıyorum artik olmayanları olanları giydiriyorum falan güzel oldu tabi ama bir kız isterdik🥲
asya8melek annekiz6141 sana kesin dememiş kendini erken kaptırmışsın bacım 😅büyük haftası bence şimdiki doğru
annekiz6141 asya8melek ay ne bilim ilk bebegım kız ıkıncıye de kız deyınce çok mutlu oldum dedım birbirlerine sıkıca sarılırlar benım de kız kardesım yok kızımın kız kardesı olur dıye kendımı kaptırdım sanırım ya 😄😄😄
elifkrttt Boyle postları görünce bende çok korkuyorum ya ☺️ Rabbım gönlümüze göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bana 13+2 de 14+3 de ve 15+2 de üç farklı doktor aynı şeyi söyledi. Ama böyle görünce her doktora gittiğimde soracağım sanırım 😂
annekiz6141 Selim_Alparslan ya benım öyle cınsıyet ayrımım yok bende kıza kız kardeş isterdim mesela ama tabı erkekte olsa basım gözüm üstüne 🥰