sevaldqn1 zeysah benim düşüncem o kadara gerek yok kullandıktan sonra ha çocuk sevmez kabul etmez orası ayrı mesele
GirlandBoy_Mom zeysah ben kullanıyordum bir süre iyi gibiydi bebeğim büyüdükçe emme refleksi fazlalaşınca biberonun ucu sürekli içine kaçıyordu O yüzden değiştirip Lansinoh aldım çok memnunum şu an bebeğim 6 aylık gayet rahat kullanıyor
zeysah GirlandBoy_Mom ilk zamanlar meme reddi yaşamaması önemli benim için sonrası için başka biberon alırım önemli değil pek
GirlandBoy_Mom zeysah Lansinoh meme ucu gibi zaten ben mamajoo ile meme reddi yaşadım sütüm azdı mecbur mama verdim sonra 2 . Ay atağı ve biberon nedeni ile reddeti döndüremedim o zamanki aklım olsa Lansinoh alırdım ilk başta
vanilya_kokusu_ zeysah Bunu aldım ben insallah memnun kalırım Ama ilk gebelikte lansinoh aldım o çok güzel
zeysah vanilya_kokusu_ bende bundan almayı düşünüyorum ilk gebeliğim bunu meme ucuna benzettim sanki meme reddi yaşamayız gibi
cylnboran04 zeysah biberon wee baby emzıkte plips avent daha alamadım fıyatlar çok yüksek olmadı oda wee baby alırım
zeysah cylnboran04 bilmiyorum wee baby uyguna geliyor Philips avent çok pahalı yani Chicco markasına baktım biberon için emziğede henüz karar vermedim
rainbowdash zeysah sırf uygun diye kullanışsız bişey almayın derim kızlar sonra yine almak zorunda kalmayın
zeysah rainbowdash haklısınız ama Chicco markası da öyle pek uygun değil zaten Philips kadar pahalı değil ama ben onun kullanışlı olacağını düşünüyorum