rainbowdash zeysah wee baby alma da ne alırsan al ben philps avent kullanıyorum hem emzik hem biberon memnunum
GirlandBoy_Mom zeysah ben kullanıyordum bir süre iyi gibiydi bebeğim büyüdükçe emme refleksi fazlalaşınca biberonun ucu sürekli içine kaçıyordu O yüzden değiştirip Lansinoh aldım çok memnunum şu an bebeğim 6 aylık gayet rahat kullanıyor
vanilya_kokusu_ zeysah Bunu aldım ben insallah memnun kalırım Ama ilk gebelikte lansinoh aldım o çok güzel
tugcegldal Emzik istiyorsanız kesinlikle Philips avent, kabul etmeyen bebek nadir. Diş yapısı içinde en uygun olan anne memesine en yakın.
tugcegldal zeysah biberon tecrübem olmadı ama olsaydı yine avent olurdu çünkü araştırdığım kadarıyla bebek emdikçe geliyor kendi akışı yok gazı da önler ama tamamen gazı önlesin dersen Dr. Brown anti-colic kullanan arkadaşlarımda memnun.
tugcegldal zeysah karışacak bir şey yok aslında, genel olarak anneler hep Philips aventten memnun hem emzik hem biberon konusunda chicco akışı hızlı gaza ya da meme reddine neden oluyor
tugcegldal zeysah sizin tercihiniz tabii, yakın arkadaşım her çeşit aldı ondanda takip ettim o mesela memnun kalmadı akışı hızlı diye süt kaçıyordu bi kaç yerde de meme reddi yaptı diye gördüm tiktoktaki annelerden. En iyisi alıp deneyimlemeniz