bebikto Joye ovulasyon günlerinizi satılan kitlerle mi takip ettiniz? Ben de 40 yaşımdayım daha hiç çocuğum yok. Evleneli 1 buçuk yıl oldu
Joye bebikto Evet clearblue en iyisi ama Türkiyeden çekildi. Getirme şansınız varsa dijital olanı hiç şaşmaz. Diğer kitler de iş görür ama. Adetten sonra 9. Gün başlayın önce birkaç ay gözlemleyin ovulasyonunuzu. Ama hep pozitif yumurta var demek değil o yüzden önce doktor kontrolü. İnşallah herşey gönlünüzce olsun🙏🏻🙏🏻
Civciv54 cse amh değeriniz kaç peki. Benim de düşük ama yaşına göre normal demişlerdi. Önemli olan kaliteli sperm ve yumurta elde edebilmek. Bence arkadaşım yumurta ve sperm kalitesini artıracak takviyeler kullanın. Sigara içiyorsanız azaltmaya çalışın. Stres yaptıkça geriliyoruz ben hep böyle düşünüyorum. En azından elinden geleni yaptığında ileride keşkelerin olmaz. Eşinizde zaten sorun varsa doğal yolla gebelik daha zor oluyor maalesef. Ben kürtaj oldum üstünden iki yıl geçti neredeyse ama doğal gebelik elde edemedim o yüzden de tüp bebeğe yöneldim. Devlette yaptıracağım 40 yaş olunca devlet karşılamıyor maalesef ücret ödeyerek devlet bünyesinde yaptıracağım. Eğer sende tüp bebek düşünürsen devlette işlemler hemen bitmiyor biz eylülde başladık Ocak ayında tüp bebek yapılabilir raporu çıktı. Doğal gebelik içinde şansımız var neticede umutsuz olma neticede daha önce bir gebelik elde etmişsiniz.
cse Civciv54 vitaminler,takviyeler falan alıyorum ama fazla stres yapıyorum sanırım biraz salabilsem. İki yan ve alt komşum 1′er ay aralıkla doğum yaptılar beni çok etkiledi. Bebek sesi geliyor evin her köşesinde
derya5960 Civciv54 nasıl yaptırdınız hangi hastane banada yardımcı olurmusunuz bana devlet yaptırmıyor dediği için ümidimi kesmiştim
def77 cse 40 yasindayim tup bebek denedim olmadi vazgectigim anda kendiligimden hamile kaldim ama doktorlar asla normal yolla olmaz diyordu. 🤦🏻♀️
cse def77 banada doktorlar doğal yolla olmaz dediler ama gebe kaldım lakin karnımda kalbi durmuş kürtaj oldum 6 ay oldu her ay bir umut benim için şimdi yeniden
dozkaraca cse Ben 38 yaşımda evlendim, şu anda 40 yaşımdayım. 28 haftalık gebeyim, tüp bebek 2. denemede hamile kaldım çok şükür. Eşimde de bende de sıkıntılar vardı. Gerekli tedavi, sabırla ve nasipse olur. Kendinizi strese sokmayın yeter ki
gok_cnr orsa doğal yoldan oldu aslında. Hatta iki kürtajdan sonra tüp bebek denedim en azından rahimde bir sıkıntı falan varsa daha iyi incelensin diye ama o tutmadı.ondan bir ay sonra doğal yoldan kaldım.o ara bir sürü vitamin falan da almıştım onunda etkisi var mı bilemem.
gok_cnr orsa benim ilk gebelik rahim filmi çektikten hemen sonra oldu cektirmediysen onun faydası olduğunu söylüyorlar
orsa gok_cnr evet ben de başka bir sayfada okudum. Rahim filminden sonra hamile kalanları. İlk fırsatta ben de yaptırmak istiyorum.
Civciv54 cse Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor bir süreç insan düşünmeden de edemiyor ama her şey nasip öyle düşünün bolca dua edin sizin için en hayırlı ve doğru zamanda gelsin bebişiniz.