mom_51 kurkmantosuzmadonna kız ben hala dinlerim. Yeni jenerasyon şarkılarının sözleri gereksiz yoruyor beynimi. Yetişemiyorum zaten 🤣
mom_51 kurkmantosuzmadonna benim babişko pek severdi onun sayesinde izledim hep. Yoksa benim kanım hızlıydı kızz dışardan eve girmezdim 🤣🤣
hd_d kurkmantosuzmadonna Dinledigim icin degil ama duyduğumda -Bengü ağla kalbim varya doktorlara götürür -Bide esmeray Unutama beni Unutma beni dizisine götürür
mom_51 Allah’ım Emo saç modelleri , düşük bel pantolonlar ne modaydı ama 🤣🤣 tost yapardık saçlara kabarık kabarık her köşede kekolar
mom_51 kurkmantosuzmadonna hemde nasıl güzeldi. Gelde o günleri arama. Lise grubumu çok özledim sadece 1 arkadaşınla görüşüyorum diğerine ulaşamadık. Evlendik barklandık başka şehirlere serpildik kum gibi. Bide hamilelikten sanırım o günlere tekrar dönmeyi çok istiyorum bu ara 🥹
ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna mehmet şanlı_ hakkımı helal etmiyorum 🥲 dizi de söz dizisi vardı çok izlerdim hatırladıkca o günleri de özlüyorum 🥲
kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ hepsi ayrı güzeldi. Özellikle hep beraber ailece oturup izlerdik ya. Belki de o günleri özlüyoruz.
mom_51 kurkmantosuzmadonna Samsung e250 telefon vardı kızaklı 🤣🤣 bide full klavyeli bir telefon vardı markasını unuttum oda çok iyiydi. Kılıf yerine onlarda bocuklu ipler vardı onları takardık 🤣
kurkmantosuzmadonna mom_51 motorola mı neydi? O tuşlu telefon. Dayımda vardı. Tırnak uçlarımla kullanırdım tuşları.