Scb Misra merhaba canim cinsiyetimiz erkek ama ilk gebeligim oyuzden daha erken hissetmem için ama bir an önce zaman gecsede hissetsem artik diyorum
mk123 Misra bu gece 15 haftalık olacaz bizde ins, henüz öğrenemedik cinsiyetini 16.haftada gel demisti dr heyecanla beklioz
Semuss Bizde bugün 14+1 olduk ama daha öğrenmedik cinsiyet . 12 haftalıkken gitmiştim belki gitsem söyler . Ama eşimle gideceğim 🙏🏼
mk123 Semuss bizde eşimle öğrenecez ins, eşim ısrar edio beraber gidlm diye, yoksa surpriz yapmk vardi aklimda, gönlü kalsn istemedim, bugüne kdr herani beraber gorup öğrendik 😊
Tuce26 Benimde eylül ben 12+4 teyim erkek gibi dedi doktor bana böyle seyrime gibi hissediyprum doktor baska gebelere deme bu sefer bize yükleniyorlar herkes aynı olmaz dedi 🤣
Suhammeh mk123 ben de bu gece 15 haftalık oluyoruz . Demekki aynıyız sizinle oğlum olcakmış sanırım önce kız denildi %99 şimdi de erkek bakalım en son ne olacak . Dün gece seğirme gibi bir şey oldu. 2.gebeliğim. Bu
Semuss mk123 malesf benim eşim yanımda değil ama gelicek 15 güne kdar bende bazen heyecan yapıyorum gitsem mi diye ama sonra beraber öğrenelim diye kendime engel oluyorum . Bakalım durabilecek miyim . 😅
Semuss Misra hayırlısı olsun . Ben öğrenmiycem diyordum ama cevremdekiler yorum yapınca emin olmak istiyorum 🤭
Askkokuluyavrum Misra biraz önce cok hafif birşey oynadi ama gaz sanırım 14. Haftadayım kız dedi doktorumuz alışveriş icin detaylıyı bekliyoruz sizler.???
Tuce26 Askkokuluyavrum doktora sordum olabilir bazı anneler hisetriğini söylüyor biz 20 ci haftadan sonra hisetmezse sorunmu avr deriz ama siz nadirsiniz hisedenler dedi
Askkokuluyavrum NeverTooLate doktorum yasakladı ama ben 2-3 günde bir çıkıp yarım saat duruma göre 1 saat yürüyorum
Egozdeural Bizde 14 deyiz 🙈 damar atması gibi bendede oluyor kızlar acaba hafif hafif hareketlermi 🤗 yürüyüş okula gidip geldiğim için yapmış oluyorum Eylül gelsin bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah
NeverTooLate Askkokuluyavrum düşük tehlikeniz mi var inşallah sağlıkla alalım kucağımıza miniklerimizi ❤️