Hemsirehatice Kbrasuer valla ya simdiden basladi erken dogum riskim vardi simdidee gec dogum riski oldu resmen 😁😁
Beyzan Ozy aaa aynı sağ bacak ağrısı bende de var kramp desen değil ne bu diyip duruyordum sağolsun Doğum yapan arkadaş yazmış sanırım gelmesi yakın bizim bebeklerin ama anladımki bu Mart bebekleri hep geç geliyor 😁 son 6 gün
Eminesrc Beyzan canım bana martın 12 de doğum yapıcaksın dediler 1 mart doğum yaptım o işler belli olmuyo yani 😊😊
Ozy Beyzan bende bacak agrisi yok 😃 düngece sadece sag kasigima bi agri girdi uyandirdi beni Ama ben artik ayakda duramiyorum en fazöa 5 dakika duruyorum sonra kltü oluyorum 😂yakinds gelirler insallah
Eminesrc Ozy canım gün sancısı dediğin gibi oluyo adet sancısı gibi oluyo karnın sertleşiyo doğum sancısında daha fazla artıyo sancı karnın taş gibi oluyo suyun gelene kadar ve sancı 5 dakikada bir vuruyosa hemen hastaneye git benden sana tavsiye sancılarını evde çekip öyle hastaneye git
Beyzan Eminesrc ayy ne güzel Allah sağlık versin ikinize de sizin durumunuz nasıl geçti mi Doğum ağrıları dikiş acısı filan
Kbrasuer Eminesrc bana martın sonu dedilrr ama hiç bı kıpırtı yok ve sanki son haftasını kadar beklicekmiş gibi hissediyorum 🙄🙆♀️
Kbrasuer Beyzan bende aynı canım kabız oluyodum hep ishal oldum bügün 🙄 acaba ne zaman gelicekler bebişler
Sibelemre Kbrasuer 2 gündür alt karına baskı yaptı ve hareketlerinde azalma oldu ve yürümekte zorluk cekiyorum bunlar belirtimi bilmiyorum
Kbrasuer Sibelemre tabikide belirti canım baksana doktoruna ara söyle bence hemen bekleme bebege bişi olabilir allah korusun
Eminesrc Beyzan saol canım ikimizin durumuda iyi çok şükür 9 cm acılmam olduğu için 4 tane dikişim var sadece oturup kalkarken biraz agrısı oluyo
BBusraa Kbrasuer normal gibisi mi var boşver sezaryenı 🙈😂 ama tabii sırf sabırsızlık yüzünden de sezaryen istenmiyor değil 😂
Sibelemre Kbrasuer pazartesi gittim kontorulum pazartesi bugün arayacaktım unuttum ve hastane çok uzak 1 buçuk saat suruyo hastaneyi arasm doktorun numarasını verirlermi özel hastane