Kbrasuer Ozy o dogum sancısı canım işte doktor bana dedi kasıklra vurur karnın sertleşir dedi hemen git hastaneye bazılarında su filan gelmiyo sancı oluyo acile git hemen canım
Mrvkoz Kbrasuer bende geçen hafta doğurdum 🥰🥰 rabbim hepinize bi an önce bebeklerinizi kucaklarınıxa almayı nasipe etsin 😊 doğum korkulacak endişe edilecek birşey değil gerçekten sakin sakin bekleyin 😊
busrasafak Kbrasuer Ben dogurdum kizlar darisi sizlere insallah normalde 23 martti ama 8martta dogduk😍
Nursah2427 busrasafak bana tavsıyeler verir misin sanırım 1 cmle suni sancı aldın benımde pazartesi yatışım :)
Ozy Eminesrc gün sancilari nasil bisey belime bazen bi sizlama giriyor ama kasilma sirasinda degil sadece hafif adet sancim oluyo kasildiginda Kasilma dedikleri bebek bi tarafa toplaniyor nerdeyse nefesim kesilcek gibi oluyor bu 5dakikada bir oldugundami gidilmeli doktora
Eminesrc Ozy canım gün sancısı dediğin gibi oluyo adet sancısı gibi oluyo karnın sertleşiyo doğum sancısında daha fazla artıyo sancı karnın taş gibi oluyo suyun gelene kadar ve sancı 5 dakikada bir vuruyosa hemen hastaneye git benden sana tavsiye sancılarını evde çekip öyle hastaneye git
Annem Sclscl ishal oldum bende Vucut doguma hazirlaniyormus Bebegimde kipir kipir bide sag tarafimda toplaniyor Ha birde bu sabah karnimin ustunden asagi dogru acili bi sanci indi
Hemsirehatice Benimde son 6. Adet agrisi gibi agrilarim var bide bebek bi yerde toplanip canimi acitiyor.sanki hic dogmaya niyeti yok kizimin. Nolcak boyle ya😔
Ozy Annem karnim birden sertlesiyo sanki bebek itiyormus gibi ve o an nefesim kesiliyor gibi bi his omuyor onu sayiyorum
Mrvkoz Kbrasuer normaldi canım 🥰 kolay oldu cok şükür sende cok düşünme bence rabbm kolaylığını dayanma gücünü veriyor emin ol 😇
busrasafak Nursah2427 kizz hic acilma sanci yoktu gebelik zehirlenmesinden verdiler suniyi hemen dogacak diye. Valla suni sanci bana cok zor gelmedi acikcasi ilkten regl sancısı gibiydi sonra artti ebelerden yardim aldim sancilar arttiginda zaten 5 cm filandi plates topu cok rahatlatti. sonlara doğru dakikada bir geliyordu annem belime sert biçimde masaj yapiyodu o da rahatlattı. bi de secde pozisyonu yaptırdı ebeler o da ilerletti sanirim. sanci girince derin nefes al ver bagirinca daha kotu oluyor sakin kal sadece.
Mervengin34 Kizlar benimde son 14 gun. Sezeryan olucam sigil nedeni ile.. Ama size bi sorim olacak icinizde gec dollenme olan var mi.