Aysesare Dilara001 memeler baş kaldırmış memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler kavuşmuyor düğmeler 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Bu Yol Sevdanın Yolu Hem Kar Yağar Hem Dolu ,Zalımoy Gelir Zalım Zalım Zalım 😂😂😂😂
Ikosa Dilara001 o zaman benim sarkım karsı ki daglar cenderme olsun 😂😂 saka bi yana hayırla bi avazda kurtulalım inşallah cnm ☺️❤️
CnsyeniHamile Dilara001 tamam ben şarkımı buldum arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah diyerek girecem hastaneye 😂😂😂😂😂
Aysesare Dilara001 ee biraz delilik iyidir 😂😂😂😂 Ne diyoruz haydi eller memeler baş kaldırmış memeler baş kaldırmışşşşş🎸🎸🎸🎸😂😂😂😂
senasilayildiz Dilara001 canım valla sana kesinlikle katılıyorum benim de son 37 kaldı kendi kendime diyprum su gelse nişan gelse erik dalı gevrektir diye diye oyneyarak gidicem bana hep diyolar bi doğurda gör neler oluyor bende diyorum sanki siz doğurmadınız hayattamısınız hayattasınız öldürmeyen acı güçlendirir kızlar bende kızıma kop gel diyorum amannn herkes bencede oynasın 😂😂😂😂 harika bi post olmuş süpersiniz kızlar yarın ölücekmiyiz bilmeden yaşıyosak bu hayatı doğumdanda korkmamak gerek bence 😂😂😂
Happyyhamiiss Dilara001 çok şükür başından beri hiç korkuyorum inşallah bi sıkıntı çıkmadığı sürece sonuna kadar normal Doğum için ısrarcı olucam💪🏻💪🏻