Dilara001 Vala salın kendinizi gitsin. Korksanizda korkmasanizda o dogum 1 hafta sonra veya 1 ay sonra yine olacak 😃 Korkunun ecele faydası yokkk. O yüzden tadını çıkarın. Eglenin. Ben mesela suyum gelsin hastaneye halay ceke ceke gidecem . hatta şarkım bile hazır . hadi bi sarki belirleyin sizde . paylasalim hep birlikte 💃💃💃💃 Amaaannn beee tadını cikarin. Bebislerimize kavuşacağız sonunda 😃😍😎💪💃
Ikosa Dilara001 seni dogumdan sonra da görmek isterim 😂😂 valla ne yalan söyleyim ben cok korkuyorum 😓
Aysesare Dilara001 memeler baş kaldırmış memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler kavuşmuyor düğmeler 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Bu Yol Sevdanın Yolu Hem Kar Yağar Hem Dolu ,Zalımoy Gelir Zalım Zalım Zalım 😂😂😂😂
Dilara001 Ikosa herkes cok korkuyor emin ol. Ama korka korkada gecmez bu gunler bak soyleyim sana. Dusunme allah yardımcı olur insallah. Hadi sende sarki dusun bakim 😎😂
Rabiaibrahim0803 Dilara001 ya ne güzel valla güç buldum şuan kendimde 😎 ilk gebeliğim ve çok korkuyodum
Ikosa Dilara001 o zaman benim sarkım karsı ki daglar cenderme olsun 😂😂 saka bi yana hayırla bi avazda kurtulalım inşallah cnm ☺️❤️
Dilara001 Yok hamilelik depresyonu yok oram agriyor yok buram agriyor. Nereye kadar. Vala hemoroid olmusum bende oram agriyor napimm. 😂 Baktm gececegi yok saldim gitti. Dusundukce uzerinde durdukca sanki daha cok agriyor. Oyuzden bazi seyleri arkana at. Emin ol bende hic iyi gunler gecirmedim gecirmiyorumda. Ama bir sureligine unutmakta fayda var .
Ezgiaydinn35 Dilara001 surda gördüğüm en pozitif eğlenceli konu vallaha insanın içine su serptin :) herşey bizde başlıyor bizde bitiyor 💙
Dilara001 Rabiaibrahim0803 benimde ilk gebeligim askm 21 yasindayim . belkide cahil cesareti bu ama olsunnduuuuu herseye ragmen gucluyuz biz . e hadi kimse sarki yazmiyor 😂😂😂