Gozde-2833 33 haftalık hamileyim sigarayı bırakamıyorum çok denedim olmuyor bırakamadığım içinde çok stres yapıyorum benim gibi olup sigarayı içen var mı
zamansmomm Gozde-2833 malesef ben de bırakamıyorum oğlumda öğrendiğim gibi bırakmıstım şimdi bırakamıyorum 14 haftadayız hatta ilk haftalara gore arttırdım bebeğim 1 yaşında cok zorlanıyorum sıgara molaları cok ıyı gelıyor psıkolojık biliyorum ama bırakamıyorum ve cok uzuluyorum
gvnrzz Gozde-2833 ilk 3 ayıma kadar tiksindim günde bi tane kahveyle sırf içmek için öyle içiyordum. Bikaç gündür canım istemeye basladı. En büyük sebebi 3 yas oglum var beni bazen cok bunaltıyo stres topu gibi geziyorum ve aklıma ilk gelen maalesef sigara. Keske tiksinirken bırakabilseydim tamamen ama dediğim gibi cok stresliyim.
alevgu Gozde-2833 ben de 18. Sonundayım ama maalesef bende de aynı problem ilk 1.5 ay içmiyordum ama tetiklemeler sonucu elim gitti yine 😒 her gece yarın içmeyeceğim diye yatıyorum ama zorlu süreçler psikolojik baskı bir de bağımlılık daha güçlü geliyor. Günde 3-5 arası tutmaya çalışıyorum. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi 🥰🥰
Gozde-2833 gamii03 Bende ne yaptıysam bırakamıyorum Buda beni strese sokuyor hiç rahat değilim ama canım istiyor
Gozde-2833 Sezeryan sonrası nasıl içicem onu düşünüyorum sezeryan dan sonra gaz çıkarma olayı çok önemli ve ben sabahları kahvaltı sonrası ilk sigaradan sonra tuvalete çıkıyorum bunu bile şimdiden düşünüyorum ne yapacağım diye
damlossss Bende öyle vicdan azabı çekiyorum bir yandan ama öyle bir illet bırakamıyorum en ufak strese girince de elim sigaraya gidiyor çok üzülüyorum ama ne yaptıysam olmadı
Gozde-2833 Bir arkadaşım sezeryan sonrası sigara içemediği için 2 gün gaz problemi ve kabızlık yaşamış daha sonra aşağa inmiş 1 tane içtikten sonra tuvalete çıktım ve taburcu oldum dedi birden içmeyince bağırsaklarda tembellik çekiyormuş