tuba_grz Kızlar bugün hafif kahverengi lekelenmem oldu acile giirm bi sıkıntı yok dedi doktor ama bu ilacı verdi araştırınca düşük riskini önleyici bi ilaçmış kullanan var mı
buketdeniz19 tuba_grz progestan bebeğin rahat tutunmasını ve düşük yapmayı önlüyor bende kullanıyorum fakat bana önlem amaçlı verdi doktor ilk gebeliğimde kürtaj olmuştum bunda bir sorun olmamasına rağmen prosgestan başladı 5. Haftadan beri kullanıyorum
bohembircadi tuba_grz 27+4te nişan geldi. Doktorum fitil olarak progestan başladı 35. haftaya kadar kullandım ben de.
kedimekim tuba_grz kaç haftalıksın bugün benden de geldi be 10+2 deyim acildeyim şuan kan idrar verdim bekliyorum daha bebeğimi göremedim. Sizin ne kadar geldi devam ediyor mu
zamansmomm tuba_grz evet hiç bir zararı olmayan düşük önleyici bir ilac hamilelik hormonu zaten progesteron
tuba_grz buketdeniz19 ban da verdi amaa bana bir riskin yok dedi iyi dedi ama verdi aklımı karıştırdı bu sefer sen ağızdan mı alıyorsun bana dedi ki ağızdan al eğer miden bulanırsa fitil olarak al
buketdeniz19 tuba_grz yok ben vajinal alıyorum gebeliğe direkt etkiyi ordan ediyor canım ağızdan almamı istemiyor sersemletir gerek yok vajinal etkisini görürsün demişti benim kendi doktorum
tuba_grz kedimekim ben 5. Haftadayım bugün geldi gittim bi sıkıntı yok keseyi de vajinadan gördü daha
cansels Tüp Bebek yaptığım için transfer sonrası kullanmaya başladım iki ay devam ettim fitil olarak ama
kedimekim tuba_grz o zaman sizin yerleşme kanamasıdır benimde ilk gebeliğimde o haftada olmuştu progestan mutlaka kullanın
cansels tuba_grz gebelik olunca daha dikkatli olmak lazım doktora sormadan lütfen ilaç kullanmayn ve özellikle sorun nasıl kullanacağını
meri2 tuba_grz ağıdan alma bence mide bulantısı çok yapar bende de yanı lekelenme oldu doktorum ban a ağız yoluyla al dedi ben fitil olarak almayı istiyorum dedim daha iyi olur dedi sende fitil olarak al progesranın faydası olur zarar olmaz için rahat olsun