meryys xxR4bia Benim 2 kürtajim var 2. Kürtajdan sonra ilk denemem hem korkuyorum hem heyecanlıyım beklenen 17 şubat bakalım ne olacak hemen öğrenip iğne başlamam lazım
Deletedmom_878 xxR4bia valla bilmiyorum ki canım çatlayana kadar devam et bakalım nasıl değerlendiriyorsun
xxR4bia Deletedmom_878 bugün öğlen pik gibi görünce aradım çağırdım ki dükkanı bırakıp geldi 😂 o şekilde bugün bir ilişki oldu Yarın ve ertesi sabah 5-6 gibi düşünüyorum bakalım nasıl olcak Yarın test 2 gibi yaparım yine ama 8de tekrarlamam ya
Deletedmom_878 xxR4bia hahahah bende şöyle canım adetten sonra bir dolu bir boş şeklinde ilerledi 19 biraz koyuydu gündüz 3 te test yaptım sonra daha çok pik olur diye 22.30 da yaptım silikleşti o günde ilişki oldu bıraktım ordan bakalım
2prensesannesiiii xxR4bia hahhahaahah çok güldüm ben de gelecek ay gebelik düşünüyorum ovülasyon takibi yapacağım 🤭🤭 aynı sizin gibi olurum galiba 😂
xxR4bia Deletedmom_878 bu 3. Ayım canım spiral çıkarttım adet oldum sonra iki ay denedim olmadı ama o aylar kontrolsüzdü herhangi bi çaba sarfetmedim. İlk bebeğim hemen oldu 2 de öyle olcak sandım akışa bırakmıştım olmayınca bu ay ovülasyon ile deneyim dedim bakalım inşallah olur
Deletedmom_878 xxR4bia ayy aynısı benimde bir kızım var 8 ay önce bir düşüğüm oldu benimde 3. Ayım deniyoruz bakalım.kızımda hemen olmuştu diğer gebelikte sürpriz olmuştu bu biraz uğraştırıyor bakalım
2prensesannesiiii xxR4bia benimde kolay oluyordu 2 kızım var 3. gebeliği düşünüyorum şimdi gelecek ay korunmayı bırakacağım amaaaa pcos varmış ilerlemiş regl düzenim çok düzensiz nasıl olacak bilmiyorum çok zorlanmam inşallah🤭😊