hatice200 kbradrn1 34+5 de 2877 gr olarak ölçüldü bugün ultrasona göre 37+1 görünüyor bu 10 gün dikkat et dedi doktor sancılarım var ama doğum bu süre içinde başlayacak gibi hissediyorum ağrılardan merak ediyorum bir sorun olur mu diye 😩
kbradrn1 hatice200 korkma bsy olmaz inşlh zaten önde gidiyor bebeğin yani benimki tam 35 haftalık dopdu çkk şükür bsy olmadı artı gebelik zehirlenmesi tansiuon astım ateş hepsi vardı bende
yeniigebe hatice200 ben 36+0 da doğum yaptim ve küvöze girmedi bebeğim endiselenmeyin 2 kiloyu gectiyse eger kolay kolay almiyorlar küvöze ama 34 haftada ciğer gelistirici igne olmustum onunla alakasi var midir bilmiyorum
hatice200 yeniigebe bana risk var bu 10 günü atlatalım dedi ama ciğer geliştiriciden falan bahsetmedi
yeniigebe hatice200 erken doğum riskine karşı yapiyorlar eger doğarsa ciğerleri gelismis olsun diye kontrole gittiğinizde sorun isterseniz
hatice200 yeniigebe acaba gelişimi önde diye mi gerek duymadı ama öyle olsa küvez muhabbetine de takılmazdı değil mi
Fatmanur_0416 mysunshine1 ben şimdin32+3 oldum bebeğimin kilosu 2600 bu da 35 haftaya denk geliyormuş ultrasonda öyle görünüyor peki ben şimdi hesaplamamı neye göre yapacağım bilginiz var mıdır
mysunshine1 Fatmanur_0416 benimde bi hafta önde normalde 30 haftalık 31 hafta olarak hesaplıyorum ben doktorum da öyle dedi bebeğe göre hesaplanıyor yani
bsraersnn Arkadaşlar 10. Haftam dayım ara ara gün içinde sancım oluyor affedersiniz tuvalete gidince geçiyor sebebi nedir ? Acı falan yedim hafif ondan mı oldu bilmiyorum dikkat ediyorum artık neyden oluyor yaşayan var mı bu durumu
ayysees Sevda_98 bence de internette 2500 gram üstüyse küvöze girmez diyor ama ciğerleri gelişmediyse tam mecburen girecektir diye düşünüyorum