BlackFish2113 ikiprensesannesi___ ben de sürekli bebek doğunca böyle rahat gezemem bunu rahat yapamam düşüncesi var o yüzden ne bulsam yapasım gezesim geliyor 😂
BlackFish2113 ikiprensesannesi___ niyetim o ama her ihtimale kendimi hazırlamak istiyorum sonuçta huyunu suyunu bilmiyorum daha tanışmadık 😂
mrvtcskn BlackFish2113 uygulamaya göre son 37 ama henüz nasıl olacağı belli değil bu hafta kontrolüm var belli olur büyük ihtimalle 🤗
BlackFish2113 mrvtcskn sağlıkla kucağınıza alın İnşallah benimde son 16 hem çok var hem çok az kaldı gibi hissediyorum 😂
BlackFish2113 mrvtcskn ben isteğe bağlı sezeryan yaptıracağım 17 şubatta sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım sizin belli mi doğum şekli
birdenizanasii BlackFish2113 bu durumun sebebi duyumlarıma göre yuva hazırlamak hazırlama içgüdüsündenmiş. Annelikten yani bebisimiz için temizliyoruz aslında bilinçaltımızda 🤍 öğrenince çok duygulanmıştım 🥹🌸
kif @beyzzsenturkkk ayyy bana da bir anımı hatrlattiniz bende bebği emzirip besiğe bırakmışım uyumuşum yorgan var kucağimda uyandığımda bebek sanıp korkmuştum bir şey olmuşsa diye
beyzzsenturkkk kif ilk zamanların vermiş olduğu şey sanırım o korku insanı sanki öldürüp tekrar diriltiyor🥲🥲🥲
BlackFish2113 kif ayy uykusuzluk o dönem çok zor oluyor ama lütfen çabuk geçti diyin 😂 bize pozitiflik yükleyin
BlackFish2113 mrvtcskn ben geçen haftalarda acile gitmiştim o zaman açıklık muayenesi yapmışlardı el ile acıtan bir işlem değildi. Sezeryan istediğim için çatı muayenesi olmayacağım ama duyumlarıma göre acıtmıyormuş önemli olan kendini kasmamak diyorlar
mrvtcskn BlackFish2113 evet evet ben de hep öyle duydum da ister istemez geriliyorum 🥲bakalım umarım o an kolayca yaptırabilirim