123Sena123 39 haftalık oldum gün gün daha halsiz kalıyorum daha yorgun oluyorum bu periler bana neden gelmedi zorla yapıyorum her şeyi sanki dua eder misiniz benim için ..
BlackFish2113 123Sena123 ay tabiki ederim sizin iyice yaklaşmış çok normal artık Sağlıkla gelsin İnşalah 🥰
BlackFish2113 Busranur_mnts hakkınızı ben mi yiyorum anlamadım ki doğuma 19 gün var imkan olsa Türkiye turu yaparım ama ailemden sürekli yat dinlen baskısı yemekten de bıktım
Busranur_mnts BlackFish2113 oh maşallah gülüm gezebiliyosan bak keyfine bugün nstde de sancı çıktı ben dinlenme moduna geçtim iyice djjd
BlackFish2113 zehrakrdg ben dolap kapaklarını kaplamaya karar verdim kendime iş çıkartıyorum 😂 vakit geçmiyor yoksa
borulcem BlackFish2113 bu bir yuva kurma iç güdüsüymüş kuşlar gibi topla temizle hazırla düzenle ve yumurtla misali 😊 hayırlı doğum dilerim sağlıkla inşallah
BlackFish2113 borulcem ne kadar güzel bir düşünce bundan sonra laf edenlere böyle açıklayacağım çok hoşuma gitti 🥰
borulcem BlackFish2113 cidden ama doğru bir durum psikolojik açıdan da bakılırsa evini yuvanı yavruya hazır bir hale getirmeye çalışıyorsun 😊
aselinannesi38_ BlackFish2113 doğuma gidecegimden habersiz dip köşe temizlik yaptım 37+1 de yemek tatlı falan ramazanda iftardan sonra acile gittik bebek hareket azlığı oldu o gün yatış yapıldı 37+2 de doğum oldu
BlackFish2113 aselinannesi38_ yarın 36 oluyorum ben temizlik yaptıkça aklıma bu geliyor sanki işlerimi tamamen bitirirsem çocuk gelirmiş gibi geliyor o yüzden kendime iş çıkartıyorum 😂
BlackFish2113 aselinannesi38_ ben işi daha pazar günü bıraktım ev hanımlığında 5. Günüm 😂 evlendiğimden beri ilk defa bu kadar süre evde kaldım çok şaşkınım