TKumsall salihaaras ilk bebeğimde 34te sanciyi kesemedikleri için yatış verdiler ciğer geliştirici vuruldu hemen 36ya kadar tutabildik 36da su gelişi olunca geldi beyefendi
Meltemanneolsun salihaaras tam 34+4 de acil sezeryana alındım ondan 3 hafta önce ciğer geliştirici vurulmustum keşke vurulsaydin o sayede benim bebeğim kuvoze girmedi. Hemen evimize gittik
salihaaras Meltemanneolsun vuruldum dün 2 doz bugun de vurulacagım 2 doz daha inşallah bır kac hafta daha doğmaz 🙏🏻🐣
TKumsall salihaaras oğlum 2bucuk yaşında şimdi 32de birde kız bebiş doğurdum şu an yolda bir bebiş daha var onu bekliyoruz inşallah 36yı geçebiliriz🙏🏻
zuleyha_nur Benim bebeğim de tam 32 haftalık ama aşırı ve sert hareketleri beni erken doğum olacakmış gibi korkutuyor. Bazen kendisi yanlışlıkla suyunu patlatacak da gelecek diyorum 😅
salihaaras zuleyha_nur zuleyha_nur ayy aman allah korusun dursunlar inşallah aceleniz ne işte durun arkadas ne bu acele 😂🐣
ays_56 salihaaras 33+4 günlük yaptım doğum 23 küvezde kaldı ciğer geliştirici vuruldum 2 doz ama 4 günde fayda etmedi