nur_T Kızım da oğlum da 39. Haftada doğumdan bir hafta önce başaşağı döndüler. Doğu esnasında bile dönebiliyormuş sancı ve açılma olursa
gamzw vanilya_kokusu_ benimki de erkek şu ana kadar hep makat geliş dedi doktor umarım döner keyfi isterse beyefendinin tabi 😀
gamzw Tugceaker nasil bisey canım ben doktora sordum dönmesi için yapabileceğim bisey var mı diye yok dedi o kendisi isterse döner dedi
Tugceaker gamzw başının olduğu yere buz soğuk uyguluyosunuz kasıklarınıza da sıcak su torbası koyuyorsuuz bebek sıcağı sevdiği için soğuk yerden uzaklaşıp sıcak bölgeye dönermiş
Tugceaker gamzw rica ederim ben internetten araştırdım bu şekilde yazıyı bi kaç hareket var oda tehlikeli olduğundan ne yaparım ne yaptırırım en iyisi soğuk uygulayıp görmek
eed21 Kızlar benimde en son 30+6 da makat gelişti şu an nasıl duruşu bilmiyorum ama bende çok korkuyorum. Gerçekten Secde pozisyonunda durmak vs işe yarıyor mu öyle bildiğiniz şeyler varsa söyler misiniz? Doktoruma danışıp yapayım zararlı değilse
eed21 eed21 Kızlar bende araştırdım da çok tehlikeliymiş sakın hareket vs denemeyin mutlaka doktorunuzla görüşün