asil15 Shineswann içiniz nasıl rahat ediyorsa diyim doktor sıkıntı yok dediyse 1 hafta sonra sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
0Berfin0 Shineswann neden üzülüyorsun ki boşuna stres yapmayın sağlıksal bi sıkıntısı yoksa korma ben de 37. Hafta da suyu bittiği için mecburi doğum yaptım kilosu 2.500 dü yani kilo çok da önemli bişey değil
Shineswann 0Berfin0 yaaa iyi bari cidden buraya iyi ki yazmışım içim rahatlıyor doğsa zaten bir şekilde alır kilo Allah yardım eder 🙏💐
Cicilininkini Shineswann aynen öyle sen doktoruna güven ne bebegi ne de seni riske atmaz İnsallah güzel haberlerini alalım ♥️ 🙏🏻
Shineswann Cicilininkini amiiinn inşallah evet doktor da buna takılmayın dedi benim takıldığımı fark edip ama işte insan yapmam dediği ne varsa yapıyor evham yaptım galiba😂 çok sağolunn❤️
Ceren189 Shineswann benimde öyle olmuştu hatta ultrason da cıkanda dahada zayıf doğdu ama sağlıklı olduğu sürece dert etmeyin cunku bu bebeğin çıkışıda var 🤣
Shineswann Ceren189 doğru çok kilolu olunca da sıkıntılar oluyormuş o yüzden hayırlı afiyetli bi doğum olsun bebek sağlıklı olsun 🙏🌸🤍
Shineswann tugcegldal yaaa belki budur sebep ben son zamanlarda hep browni sütlü tatlı vs yapıyorum her gün neredeyse
0Berfin0 Shineswann tabiki canım ister istemez ben de nasıl olur diye korkmuştum ama çok çabuk gelişiyorlar hiç korkma
Melissayda @Shineswann kuzum bazen ne yaparsan yap olmuyo üzülme o yüzden doğunca daha iyi beslersin annesi 🩷
Shineswann Melissayda evet ama sanki etrafım sen kilo aldın bebek almıyor algısı yapıyor ya da ben öyle sanıp psikolojimi bozdum bilmiyorum🥺
Shineswann meltemerennn toz var ya süte karıştırılıp eritip içecek şeklinde tüketilen ben onu anladım ama