kumru1578 Kzlar 1 haftadır lekelenmem oluyor önce kanamam başladı sonra doktora gittim alttan muayene etti bebek ve kese iyi dedi ilaç vermedi sadece çoğalırsa gel Dedi çoğalma olmadı ama 1 haftadır lekenme oluyor böyle bir şey yaşıyan varsa bilgi verebilir mi teşekkür ederim
tugbaokcular kumru1578 benim de olmuştu lekelenme doktor progestan verdi iki günde kesildi. Beş haftalık benim de
kumru1578 kubrasjsjs 5 hafta 4 günlükken kanamam oldu şuan 6 hafta 3 günlük korkuyorum hastane randevuma 1 hafta var
esragny kumru1578 git canım hemen hap verirler iğne yaparlar kanama önemli Benim 13+4 halen ara ara kanamam oluyor doktor. Kanaman kırmızı renge dondugu zaman hemen acile gel kırmızı kanamayı görmek isteriz bebek iyimi kanama alanı genişlemiş mi vs diye
mehtapp270297 Ben ilk gebeliğimde lekelenme olur olmaz gitmiştim doktorum leke kahverengi ve pembeyse korkmana gerek yok demişti öylede oldu ikinci gebeliğimde kahverengi lekelenme olunca yine randevu aldım bebeğimin kalp atışı durmuştu beş ay sonra tekrar hamile kaldım doktorum bir sorun yok ama lekelenme olursa progestan başlayacağız dedi 9+1 im şu ana kadar bir sorun yaşamadım çok şükür inşallahta olmaz bence arttıysa doktoruma yine görün korkutmak istemem ve olumsuz konuşmayı sevmem ama tedbir önemli
tugbaokcular kumru1578 bana da lekelenme normal demişti ama idrar yolu enfeksiyonu da çıkmıştı bende progestan yazayım içimiz rahat olsun dedi bilmiyorum. Lekelenme geçti bugün keseyi gördük içmeye devam edeyim mi ilaci dedim, geceleri iç dedi teke düşürdü.
tugbaokcular kumru1578 Progestan bir de ağrı varsa hafifletiyor benim belim karnım çok agriyodu ilacı içince ilk günler hafifledi şimdi hiç yok ağrı
kumru1578 tugbaokcular ilk gebeliğim bir de ne yapacağı mı bilmiyorum korkuyorum kanamam kahverengi ama benim ki demilk gün olsun acile gittim muane etti bebek ve kese iyi dedi ilaça gerek yok dedi
tugbaokcular kumru1578 kadın doğum doktoruna gittin mi. Ben ilk beta takibi için gittiğim doktor onemsemedi vermedi bile beta 461 çıkmıştı. Sonra aynı hastanede başka doktora geçtim o 461 beta ile verdi progestan dinlen yat uzan bol bol dedi bir hafta sonra gel dedi. Bugün gittim kontrole beta 7504 olmuş gebelik kesesi de 5 haftalık göründü. Adetime göre altı haftalık olması gerekiyordu ama ultrasonda öyle görünmüş bişey olmaz geç döllenme olabilir dedi. Yani daha kalp atışı yokken de veriyor bazı doktorlar progestani
ayse988 kumru1578 erken tabiki ama öyle bu doktora bağlı kalp atışı oluşmadan vermeyen çok duydum bazılarında verir düşer bazıları kullanmaz bi şey olmaz hayırlısı