vanilya_kokusu_ sdc ben 3 Aralık’ta gittim piskiyatriye lustral verdi ama içmedim cesaret edemedim hala inatla içmiyorum neden bukadar eziyet ediyorum kendime bilmiyorum yan etkilerinden kökü sanırım ya
sdc vanilya_kokusu_ kadın doğum doktorun ne dedi ilaç hakkında dün bana günde 2 kez beloc dedi kardiyolohi doktoru ama kendi doktorum tek doz diye düşürdü güvenli olan dedi
vanilya_kokusu_ sdc kadın doğum doktorumdan onay aldım valla dedi iç bebek tüm organlarına tamamlamış ben malesef korkuyorum içmeye daha önce hiç içtin mi sen bu ilacı herhangi bir yan etki gördün mü Bide beloc sende etki etti mi kaç kişi gördüm burda içenleri
sdc vanilya_kokusu_ hiç etki etmedi canım 2 gündür içiyorum dün hatta akşam 8 de uyudum dününden akşam yorgunlukla beraber iyi geldi bana hatta bi ara gece tekrar bu hızlı atıyordu dedim ki başlarım kalbine diye söylendim baktım uyuyakalmışım 😂
vanilya_kokusu_ sdc 😂😂haha bazen bende öyle diyorum bence Panik atak var sende ondan oluyo sen bir piskiyatriye de görün
Rmeysa_01 vanilya_kokusu_ benimde aynı şekilde doktorum anemi yani kansızlıktandır dedi demir takviyesine başladık ama yine aynı 🤷♀️
vanilya_kokusu_ Rmeysa_01 gebeliğin başından beri demir ilacı içiyorum kansızlığım yok denecek kadar az magnezyum içtim B12 iğnesi vurdum yok banamisin demiyo yaaa 🤦🏻♀️6 haftalıkken başladı 31+4 olduk yok annam eziyet çekiyorum
Rmeysa_01 vanilya_kokusu_ az kaldı en azından doğumdan sonra olmayacak inşallah Rabbım kolaylık versin
vanilya_kokusu_ Rmeysa_01 inşallah olmaz zaten tek tesellim o kalmış geçmeyecej diye korkuyorum resmen
teacher78 vanilya_kokusu_ ilk hamileliğimde 30 dan sonla oluyordu. Hamileliğimde 14. Haftadan sonra başladı. Kendimi dizginlememe rağmen oluyor demek canımın istediği kadar yesem ne olacak kim bilir
vanilya_kokusu_ teacher78 kız bazan yemeğin yarısından doyamadan kalkıyorum ne kadar yesem fenalık geliyor korkuyorum ister istemez misafirliğe gidiyoruz bisry yiyip içmek istemiyorum orda resmen 😔 benimde İlk gebelikte 26 haftalıkken başladı bundan başından beri yaşıyorum
vanilya_kokusu_ sdc ne illet bişey ya süründüruyoe insanı resmen son zamanlarda herkeste çıkmış bide bu rahatsızlık 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
sdc vanilya_kokusu_ herşeyi çok kafamıza takıyoruz da o yüzden oluyor aslında haberlerde sürekli kötü haberler piskolohjimiz bozuluyor
vanilya_kokusu_ sdc evet ben mesela instegram yada tiktokra bişey görürsem direk çarpıntım başlıyor koruyorum tiktoky kaldırdım valla hasta biri ni gorince bile korkuyorum
sdc vanilya_kokusu_ bende bence geçen doğumda ölen birini gördüm ondan başladı doktorum izleme onları dedi ama ne kadar bakılmayacak ki ameleytta ölenler falan sürekli karışımızda bakmamak elde mi
vanilya_kokusu_ sdc valla benimde aynı şekilde geçen karsim çıktı ödüm patladi daha çok panik oluyorum 🫤 bilmiyorum napacaz ya geçmiyo bir türlü bu kaygılar herşeyden korkar olmuşum
vanilya_kokusu_ sdc valla benimde aynı şekilde geçen karsim çıktı ödüm patladi daha çok panik oluyorum 🫤 bilmiyorum napacaz ya geçmiyo bir türlü bu kaygılar herşeyden korkar olmuşum