Mucizemmmmm_ canim ailesine duskunse olmaz yani ailesinin sozunden cikmaz ailesi agir basar o yuzden iyi dusun yasin genc sevgi guzeldir ama seven insan sevdigini uzmez agir soz soylmez ezdirmez bele ailesine asla sevgi budur emektir cabadir o yuzden cok dusun canim ailenle konus bu durumu bak ben cok goruyorum ailesi evlendin diye sahip cikmayan milyonca kizlar var ya evlendin cek diyorlar don sahip cikarim diyen aile cok az ailenle konus herseyi ailenin kapisi aciksa cok sukur de cunku bu hayat sana yasina gore degil cok yuklerin var benim kizim bu yasta olsa elinden tutardim o hayata cekip alirdim senin yasi. okuma yasi yada gercekten sana deger veren biri olmasi lazim biz bile ayri yasamamiza ragmen aileden herkezden yoruluyoruz ev temizligi yemek hersey sende bide dolu yuk var seni ki bizimkinden iki kati agir burda konudan ablalar senin iyligini istiyor bugun zaman olursa kendi kendine kalirsan vok uyi dusun derim canim donusu vardir hayatini yillarini verme gencken kendini kurtar derim yada esi le cozum bul ayri ev duzen kabul etmiyorsa 10 bin kere dusun eski hayatini hatirla sen degerlisin onceligin kendin