jalepone gizemli00 ben de ıspanak yemeği yaptım bu gün dün sezar salata yapmıştım tavuk kızarttım tavada bir de mercimek çorbası yapmıştım bu gün ıspanakla devam yarın Allah Kerim 😄
gizemli00 Gokturkmom_ ben bulgurlada seviyorum daha dün değil ondan önceki gün nohutlu pilav yapmıştım 🥲😁
kubos_ Bana da hızlı yapabileceğim pratik bir yemek söyleyin yaa bebişimden fırsat bulamıyorum yemek yapmaya 🥲
reys gizemli00 ben bu akşam yeşil mercimek yemeği yanına da bulgur pilavı yaptım tembel yemeği oldu biraz 😂
gizemli00 reys amann valla yemek olsun da hiç tembel membel işlemiyor yeterki sofrada bişey olsun afiyet olsun şimdiden 🩷
sweatmother gizemli00 fırında patates köfte pilav mercimek çorbası kızıma da yoğurtlu çorba bizde böyle :)
Busra5222 gizemli00 etli nohut , bulgur pilavı , mercimek çorbası yanında yoğurt olur uğraşmak istemiyorum yemekler dünden
gizemli00 Busra5222 biz çoğunlukla bulgur yerdik annem öyle ederdi dedem bulgur severdi diye şimdi sorulsa bulgur mu pjric diye bulgur derim ya daha tok tutuyor